Connect with us
Publicitate

Uncategorized

Fosta fabrică „Resial” SA prădată de hoţi. 11 persoane prinse de jandarmi la furat de fier vechi

Publicat

Jandarmii din Alba au intervenit miercuri, pe strada Alexandru Ioan Cuza din Alba Iulia, pentru a sancţiona 11 persoane care pătrunseseră – prin încălcarea normelor legale de acces – în incinta unei societăţi comerciale. Tinerii intenţionau să colecteze material feros din incinta „Resial” SA, pentru a-l valorifica ulterior, în scop personal.

Cele 11 persoane, cu vârste cuprinse între 24 şi 52 de ani, în conformitate cu prevederile Legii 61/1991 republicată şi modificată, pentru pătrunderea, cu încălcarea normelor legale de acces, în spaţiul respectivei societăţi comerciale, au fost sancţionate contravenţional cu câte o amendă în valoare de 500 lei. Totodată, au primit din partea jandarmilor recomandarea ca pe viitor să identifice modalităţi legale de obţinere a unor foloase materiale şi li s-a adus la cunoştinţă că, în caz de recidivă, vor fi sancţionaţi mult mai drastic.

Pentru prevenirea apariţiei unor astfel de fapte, jandarmii reamintesc că “pătrunderea, cu încălcarea normelor legale de acces, în sediile autorităţilor publice centrale şi locale, instituţiilor publice, instituţiilor de învăţământ şi spaţiilor aparţinând acestora, indiferent de destinaţia lor, regiilor autonome, societăţilor comerciale, partidelor sau altor formaţiuni politice, organizaţiilor guvernamentale şi neguvernamentale, ambasadelor şi reprezentantelor altor state ori ale organizaţiilor internaţionale de pe teritoriul României (…) ori refuzul de a le părăsi la cererea organelor de ordine” constituie contravenţie şi se sancţionează cu amendă cuprinsă între 500 şi 1.500 de lei.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax