Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO: Fosta stradă Pavlov din Alba Iulia intră în reparații capitale. Lucrările încep cu înlocuirea rețelei de canalizare

Publicat

IMG_0583 Fosta stradă Pavlov din Alba Iulia va intra în reparații capitale din această săptămână. Conform proiectului, prima etapă tehnică este înlocuirea rețelei de canalizare pe o lungime de 252 ml, simultan cu introducerea de cămine ecologice și de racord.

După executarea acestor lucrări de infrastructură, se va trece la modernizarea străzii Timotei Cipariu (fostă Pavlov), utilizând mai multe componente tehnice și proceduri de execuție: canalizații tehnice, iluminat public, amenajarea de parcări longitudinale, trotuare și accese la proprietăți, zone verzi și îmbrăcăminte asfaltică.

“Am identificat punctul critic al acestei zone, iar acum a sosit timpul să o cosmetizăm, să-i îndepărtăm “cearcănele”. Pentru că nu vorbim doar de modernizarea fostei străzi Pavlov, ci de un proiect mai amplu ce cuprinde lucrări similare pe străzile 9 Mai și Aurel Vlaicu. În acest an vom parcurge mai multe etape de sistematizare urbană, nu o spun festiv, ci pur și simplu ca pe un lucru firesc pe care unii locuitori l-au așteptat ani de zile. Avem resurse limitate, prin urmare de multe ori, știm că așteptările întrec realizările”, a declarat primarul municipiului Alba Iulia, Mircea Hava.

Lucrările de infrastructură utilitară vor fi executate de Instalatorul SA, iar cele de reparații capitale drumuri,  de către Florea Grup.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

2 Comentarii

2 Comentarii

  1. ION LANCRANJAN

    marți, 17.02.2015 at 13:14

    Pe cand mizerabila strada ION LANCRANJAN ?…o bataie de joc la adresa oamenilor care locuiesc acolo!

  2. Cristian

    marți, 17.02.2015 at 13:39

    In sfarsit !!! Locuiesc in zona si folosesc strada asta de multi ani pentru acces in Calea Motilor, era cazul sa intre in reparatii deoarece arata dezastruos, cred ca e printre ultimele strazi din oras nemodernizate de la revolutie. Ca o curiozitate, as vrea sa stiu de ce pe strada Vanatorilor, la reabilitare, s-a lasat trotuarul cu o asemenea latime si nu s-au amenajat si aici spatii de parcare, ma refer la tronsonul cuprins intre strazile Avantului si Mestecanului, asa cum s-au amenajat pe tronsonul dintre Mesteacanului si B-dul Revolutiei??? Cu masinile parcate pe partea dreapta, e imposibil sa treaca doua masini una pe langa alta. O posibila rezolvare in viitorul apropiat?

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax