Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Fostul antrenor al CSO Cugir, Emil Ţimpea a fost găsit SPÂNZURAT, într-o anexă a locuinţei sale

Publicat

emil timpea Miercuri seara, în jurul orei 20.35, poliţiştii din Cugir au fost sesizaţi cu privire la faptul că un bărbat de 58 de ani din localitate a fost găsit spânzurat. Este vorba de Emil Ţimpea, fost antrenor al CSO Cugir. Surse din anturajul său spun că sora bărbatului a murit anul trecut, iar el trăia din pensia ei. 

Poliţia Oraşului Cugir a fost sesizată, miercuri seara de către un bărbat din oraş, cu privire la faptul că, cu ocazia unei vizite la locuinţa unui cunoscut, l-a găsit pe proprietar spânzurat. Echipa de cercetare deplasată la faţa locului a identificat cadavrul lui Ţ.E., de 58 de ani, din Cugir, care era spânzurat într-un şopron.

Bărbatul în vârstă de 58 de ani a fost antrenor al CSO Cugir, iar din 2012 acesta a fost înlocuit de Alexandru Kilin. Emil Ţimpea trăia din pensia surorii lui, care a nul trecut a murit. Se pare că bărbatul nu avea niciun venit lunar.

Cu ocazia examinării sumare a cadavrului nu au fost identificate urme de violenţă. Acesta a fost transportat la morga Serviciului de Medicină Legală Alba, în vederea efectuării necropsiei şi stabilirii cauzei morţii. Poliţiştii constinuă cercetările.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax