Connect with us
Publicitate

SPORT

Fostul arbitru Sorin Corpodean a transmis mesaje de sprijin pentru fotbalistul Mihai Neșu

Publicat

Fostul arbitru Sorin Corpodean, actualmente președintele Asociaţiei Judeţene de Fotbal (AJF) Alba, este și el alături de Mihai Neșu, fotbalistul care a suferit o gravă accidentare şi care ar putea să-i încheie cariera de fotbalist.
Corpodean îl cunoaște încă de mic pe Neșu, despre care vorbește foarte frumos. ”Pe Mihai îl cunosc de când era copil. Atunci când aveam meciuri la Oradea, venea doctorul Mircea Neșu (n.r.- tatăl lui Mihai) cu el la meciuri. Toată lumea e cutremurată de ceea ce s-a întâmplat, dar pe de altă parte toți suntem optimiști”, a declarat Sorin Corpodean.

Șeful AJF Alba a transmis și un mesaj fotbalistului: ”Îi doresc lui Mihai însănătoșire grabnică și să fie apt pentru viitorul lui de om în primul rând și sper ca și sportiv să rămână în familia fotbalului. Sper să fie bine, îi doresc din suflet treaba asta. Sunt alături și de familia lui, care îmi dau seama prin ce clipe trece. Îi ținem pumnii cu toții și o să ne rugăm pentru el”, a spus  fostul arbitru, cuprins de emoție.

Corpodean l-a arbitrat în nenumărate meciuri, pe Neșu pe vremea când acesta juca la Steaua. ”Neșu nu era agresiv, juca la limita regulamentului, el nu-și vâna adversarii să-i accidenteze, pentru Mihai orice duel, fie aerian, fie la sol, îl privea cu o determinare fantastică. E un jucător disciplinat din relația cu arbitrii, chiar dacă uneori nu accepta deciziile arbitrilor, nu se manifesta  nepoliticos”, a încheiat Sorin Corpodean.

Reamintim că Mihai Neșu a fost accidentat la antrenamentul echipei Utrecht și are șanse minime să mai revină pe gazon, după ce a suferit o leziune gravă la coloană.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax