Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Fostul consilier local PDL Molnar Geza nu le-a dat de bănuit colegilor de partid despre ce făcea „după perdea”. Hava: „Nu aveam de unde să ştim cu ce se ocupă”

Publicat

„Nu pot să cred aşa ceva despre om. Mai ales că ştiam că era cineva în zona respectivă”, aceasta este declaraţia preşedintelui PDL Aşba, Mircea Hava cu privire la fostul său coleg de partid, Molnar Geza, fostul consilier local din Aiud care a fost arestat preventiv pentru proxenetism şi trafic de minori. Hava a spus că nu i-a dat niciodată de bănuit, pentru că era un om cu „notorietate în Aiud”. În ceea ce priveşte excluderea lui Molnar din rândurile partidului, preşedintele PDL Alba a spus că s-a respectat statutul.

„În momentul în care a intrat în partid mai ales un om cu notorietatea pe care o avea domnul doctor în zonă, n-a fost rău pentru noi. Nu aveam de unde să ştim cu ce se ocupă. Ştiam că e medic de familie, cu o poziţie bună. Foarte mulţi din Alba Iulia îl cunosc ca un om serios, o poziţie serioasă în meserie. Acum diploma e diplomă, calitatea de consilier şi restul ce făcea el pe acasă şi după perdea e altă discuţie”, a declarat Mircea Hava.

Reamintim că marţi seara Molnar Geza a fost reţinut de procurorii DIICOT şi de BCCO pentru proxenetism şi trafic de minori. Miercuri, judecătorii Tribunalului Alba au dispus pentru inculpat măsura arestării preventive pentru 29 de zile.

Citeşte şi VIDEO | Consilier local PDL din Aiud, reţinut de DIICOT pentru trafic de minori. Este acuzat că a intermediat întâlniri între prostituate şi clienţi

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax