Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Fostul consilier local PNL Radu Cristian va candida pentru Primăria Sebeș. S-a înscris în Partidul România Unită

Publicat

12931294_10206799608968491_2777779627099826127_n Radu Cristian, fostul lider al TNL Alba, și-a lansat candidatura pentru Primăria Sebeș din partea Partidului România Unită. Acesta a luat decizia de a candida după ce și-a dat demisia din PNL, în urmă cu o săptămână.

Așa cum a anunțat în repetate rânduri, fostul liberal, Radu Cristian, va candida pentru fotoliul de primar la Sebeș, iar acum a anunţat că va fi reprezentant al Partidului România Unită.

Reamintim că, în urmă cu o săptămână, Radu Cristian alături de 50 de tineri liberali au demisionat din PNL, motivul fiind nemulțumirea pe care o au față de candidații partidului pentru funcția de primar, viceprimar și lista de consilieri, care încă nu este întocmită.

Acesta spune că nu și-a dat demisia din PNL ci a fost dat afară, lucru care probabil îi va permite să rămână în continuare consilier local până la alegerile din 5 iunie. 

Radu Cristian a anunțat atunci că va candida pentru primărie, dar din partea altui partid.

Acesta și-a lansat marți dimineața candidatura din partea PRU. Radu Cristian este consilier local din 2012.

„Am decis să intru în Partidul România Unită, pentru că e o formațiune nouă și am șansa de a o lua de la zero, cu oameni care nu sunt condiționați de funcții sau de ordine venite de la județ. Noi suntem oamenii liberi care nu spun „să trăiți” celor din Alba Iulia. Sebeșul nu e antecamera municipiului Alba Iulia. Eu, Radu Cristian, sunt egalul primarului de acolo și nu majordomul lui. Și tocmai de aceea am ales un partid nou. Pe mine mă interesează exclusiv Sebeșul. Nu dau bir cu fugiții să mă fac candidat la deputăție în Alba Iulia pentru că nu mi-a ieșit la locale în Sebeș. Eu sunt sebeșan din naștere! Și îmi iubesc orașul” sune Radu Cristian.

În anul 2012, pe declarația de averea apărea doar un venit de la 16.200 de lei pe an de la Oficiul Poștal Sebeș și 5.764 de lei de la CL Sebeș. În acești ani de mandat nu apare că are cumpărate proprietăți sau mașini. Potrivit declarației de avare, singurul său venit este de 6.651 de lei. Între timp și-a deschis o afacere și este administratorul unui pub din oraș.

Partidul România Unită (PRU) este o formațiune nouă pe scena politică românească, condusă de fostul membru al PSD, Bogdan Diaconu.

PRU a rămas înscris definitiv în Registrul partidelor politice, la 23 aprilie 2015, și susține că are la bază doctrina național-democrată, un curent dezvoltat în perioada antebelică și interbelică de către savantul Nicolae Iorga.

PRU își asumă, însă, această doctrină într-o variantă adaptată provocărilor perioadei contemporane.

Sigla partidului este formată dintr-o imagine de fundal cu harta României Mari pe care este plasată o fotografie cu domnitorul Vlad Țepeș, președintele partidului, Bogdan Diaconu, motivând alegerea, prin faptul că „partidul își asumă idealurile de justiție socială și de luptă pentru neatârnarea țării ale lui Vlad Țepeș”.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. taz

    marți, 05.04.2016 at 13:20

    eu sunt curios cum fac lipitoarele(lipitorii) astea cand pleaca dintr-un partid la altul … oare cauta pe google partide unde sunt locuri disponibile ?

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax