Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Fostul deputat Claudiu Răcuci va fi numit secretar de stat la Ministerul Dezvoltării. Ce alte funcții va mai obține PNL Alba

Publicat

racuci

Fostul deputat de Alba, liberalul Claudiu Răcuci, va fi secretar de stat la Ministerul Dezvoltării.

Surse din partid au declarat pentru Alba24 că, în urma negocierilor din coaliția de guvernare, organizația județeană va păstra și funcția de prefect, iar funcția de subprefect va reveni cuiva de la USR PLUS.

Decizia de a-l susține pe Răcuci pentru funcția de secretar de stat a fost luată vineri seara, în cadrul partidului, la București, la propunerea organizației din Alba.

Răcuci a fost deputat liberal de Alba între 2016 și 2020.

În ciuda rezultatelor de la alegerile parlamentare, printre cele mai bune din țară, PNL Alba a obținut foarte puțin în noul guvern Cîțu. De exemplu, nu a obținut nici un post de ministru.

Pentru a nu nemulțumi complet organizațiile din teritoriu, liberalii de la București au decis ca primele 20 de filiale ale formaţiunii, cu rezultate bune la alegerile parlamentare, vor avea un secretar de stat şi două poziţii în conducerea unor agenţii sau oficii, iar cele cu rezultate slabe rămân doar cu un secretar de stat.

De asemenea, filialele cu scoruri foarte bune bune la alegerile legislative ar putea avea şi prefecţi, cum e cazul la Alba.

Legat de împărţirea funcţiilor de prefecţi vor mai fi discuţii, săptămâna viitoare, în coaliţia de guvernare formată din cele trei partide – PNL, USR PLUS şi UDMR.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax