Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Fostul deputat PNL de Alba Nicolae Popa, numit într-o funcție cu rang de subsecretar de stat la Ministerul Agriculturii

Publicat

Albaiulianul Nicolae Popa, fost deputat PNL Alba și  PC Alba în perioada 2004-2008 a fost numit director general adjunct la Agenția de Plăți pentru Dezvoltare Rurală și Pescuit (APDRP), agenție aflată în subordinea Ministerului Agriculturii, care se ocupă cu implementarea programelor cu finanțare europeană din mediul rural.

Agenţia de Plăţi pentru Dezvoltare Rurală şi Pescuit ( APDRP) asigură implementarea tehnică şi financiară a Fondului European Agricol pentru Dezvoltare Rurală ( FEADR) şi a preluat  în totalitate derularea şi monitorizarea Programului SAPARD.

Funcția obținută de Nicolae Popa este echivalentă cu rangul de subsecretar de stat.

Nicolae Popa este de profesie economist  și din 2009 a ocupat funcția de auditor public extern în cadrul Autorității de Audit a Curții de Conturi din România. A fost parlamentar timp de două mandate sub siglele PDSR și PC. În mai 2007 și-a dat demisia din PC și s-a înscris în PNL.

Numirea acestuia a fost făcută la propunerea PNL Alba, președintele organizației Alba, Teodor Atanasiu, anunțând-o încă din prima săptămână de după alegerile locale.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

3 Comentarii

3 Comentarii

  1. Colegu

    joi, 06.09.2012 at 09:36

    ******* iar o obtinut o functie nemeritata, ati uitat ca a trecut inca pe la 6 partide

  2. Nelu

    joi, 06.09.2012 at 13:55

    Am lucrat cu Nicu Popa. Este un om foarte serios si muncitor. Are o capacitate de organizare, de actiune si de rezolvare a problemelor uimitoare. ESTE UNICUL POLITICIAN DIN JUDETUL ALBA PE CARE L-AU INTERESAT SI-L INTERESEAZA PROBLEMELE OAMENILOR. A fost singurul parlamentar de alba care s-a batut pentru problemele agriculturii, pe care le cunoaste foarte bine, lucrand in domeniu.
    Nu exegerez cu nimic daca afirm ca merita sa fie Ministrul Agriculturii .
    Felicitari, Nicule si la mai mare!

  3. PAEAPAPARICHI

    joi, 06.09.2012 at 19:58

    Practic,concret ,ce a facut ac. om ptr.atenuarea efectelor secetei???Exact cit am facut si eu care habar nu am de agricultura,dar eu nu iau bani ptr. asta.E UN TRASEIST POLITIC CARE ALEARGA IN GALOP DUPA FUNCTII,CRED CA NU-I ARDELEAN.==caracterul defineste omul==

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax