Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Fostul deputat Radu Coclici, propus pentru funcţia de director adjunct al ITM Alba. Vezi ce noi şefi mai au instituţiile publice din Alba

Publicat

Fostul parlamentar PSD, Radu Coclici a fost propus de organizaţie pentru a ocupa postul de director adjunct al Inspectoratului Teritorial de Muncă. Potrivit preşedintelui Ioan Dîrzu, social-democratul va trebui să se prezinte la concurs, iar în opinia sa acesta este un candidat cu pregătire pentru  funcţia de la ITM, dat fiind faptul că a făcut parte din departamentul de muncă şi protecţie socială din cadrul PSD. În ultimele săptămâni, mai mulţi PSD-işti din Alba au fost promovaţi pe funcţii de conducere la nivelul instituţiilor publice.

Fost deputat PSD în vechiul mandat, Radu Coclici şi-a pierdut locul în Parlament după ce pe Colegiul deţinut de acesta, Aiud-Ocna Mureş a fost ales PP-DD-istul Cornel Comşa. Pentru funcţia de la ITM Alba, acesta va trebui să se prezinte la concurs, iar în cazul în care va promova îl va înlocui pe post pe actualul director adjunct, Calman Zsolt.

Preşedintele PSD Alba a anunţat, joi, în conferinţă de presă şi noile schimbări la fotoliile de conducere de la Oficiul pentru Protecţia Consumatorului Alba, Garda de Mediu şi Direcţia Judeţeană de Sport şi Tineret. La concursul de la OPC a fost declarat câştigător fostul candidat la primăria Zlatna, Emil Nistor, care a preluat deja conducerea instituţiei. La DJST Alba, noul director este social-democratul Adrian Paştină, în timp ce fotoliul de conducere al Gărzii de Mediu Alba a fost ocupat de Dănuţ Hălălai. Un alt PSD-ist, Marius Bîcu nu a reușit să treacă examenul pentru funcția de director adjunct al Direcției Sanitar Veterinare Alba.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

4 Comentarii

4 Comentarii

  1. niciunul

    joi, 28.03.2013 at 19:19

    Vai. alt incompetent pe care o sa il platim din banii nostri. Bataie de joc putin spus

    • aiudean

      duminică, 12.05.2013 at 03:05

      poate ai fi tu mai competent d-le!?

  2. dana

    vineri, 29.03.2013 at 11:41

    Asta are vreo meserie?

  3. interesatu

    duminică, 31.03.2013 at 14:58

    Ziaristilor ! Iar ii dati cu promovarea ? De unde mama dracului au fost promovati ca astia nu au lucrat in sistem si habar nu au cu ce se mananca functiile pe care au fost NUMITI, In rest sunt de acord cu cei ce au scris inaintea mea. Astept si alte stiri politice de genul asta daca nu s-au terminat PROMOVARILE! V-am pupat.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax