Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Fostul director al Casei de Pensii Alba, Alexandru Retegan, și-a găsit un alt partid: s-a înscris în PRO România

Publicat

Fostul director al Casei de Pensii Alba, Alexandru Retegan, s-a înscris în PRO România. Anunțul a fost făcut de Horațiu Florea, coordonatorul organizației județene a acestui partid.

”Astăzi, lista membrilor PRO România crește cu venirea domnului Alexandru Retegan. Crește în valoare, nu în număr. Domnul Retegan duce o politică de stânga de mai bine de 20 de ani, având o cunoștere reală a nevoilor sociale din România. Sunt tare mândru de prezența domnului Retegan în organizația noastră. Cred cu tărie că pătura politică are nevoie de oameni noi, însă nu pot nega niciodată valoarea oamenilor cu experiență. Suntem tineri aici la PRO România și avem nevoie de mentori, de persoane care să ne ofere perspective si informații care nu fac parte încă, din experiența noastră de viață. Sunt convins că vom lucra excepțional împreună!” a transmis Florea.

Mandatul lui Alexandru Retegan la Casa de Pensii a fost criticat de ministrul Muncii, Violeta Alexandru. Aceasta a precizat atunci într-o postare pe contul ei de Facebook că județul Alba este pe locul al doilea din țară ca nivel al întârzierilor la recalcularea pensiilor.

Ulterior și-a depus dosarul de pensionare, apoi a dorit să îl retragă, la câteva zile după ce a primit decizia. Și la capitolul comunicare, instituția este una dintre cele mai opace din Alba. Retegan a fost membru al UNPR (anterior și PDSR).

Vezi și CALCULATOR PENSII online: La ce vârstă poți ieși la pensie, în funcție de anul nașterii și stagiul de cotizare

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

2 Comentarii

2 Comentarii

  1. pilu

    joi, 13.02.2020 at 20:53

    Parca a fost ultima data la ALDE. Cred ca individul asta la batut si Popa Nicolae la numar de partide frecventate. Ce sa faci, primesti ordin , executi !

  2. Rusinea

    vineri, 14.02.2020 at 07:27

    Traseism fara valoare !

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax