Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Fostul director al DSP Alba, Horea Timiș, numit șef la DSP Arad, prin Ordin de ministru

Publicat

Fostul director al DSP Alba, Horea Timiș, a fost numit prin Ordin de ministru director al DSP Arad și coordonator pentru gestionarea situației COVID-19, al Regiunii de dezvoltare Vest.

Horea Timiș a fost director al DSP Alba, din 2011, până în 2015, când a fost înlocuit de Alexandru Sinea, iar anterior a deținut funcția de manager al spitalului Zlatna.

Ministrul Sănătății, Nelu Tătaru, l-a numit, prin Ordin, pe Horea Sorin Timiș pe funcția publică de conducere de director executiv al Direcției de Sănătate Publică a Județului Arad, pe perioada stării de urgență.

Horea Sorin Timiș va îndeplini și funcția de coordonator pentru gestionarea situației COVID-19 al Regiunii de dezvoltare Vest, ce cuprinde județele: Arad, Caraș-Severin, Hunedoara și Timiș.

Din această poziție, Timiș va asigura coordonarea regională în vederea punerii în aplicare, în mod unitar, a metodologiei emise de Institutul Național de Sănătate Publică, Ministerul Sănătății cât și a documentelor militare.

De asemenea, va reprezenta, în raport cu Comitetul Județean pentru Situații de Urgență, punctul de vedere al tuturor județelor din zona arondată și modul de aplicare al tuturor deciziilor în mod unitar, se arată într-un comunicat al prefecturii Arad din data de 7 aprilie.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

2 Comentarii

2 Comentarii

  1. Radu

    marți, 07.04.2020 at 20:49

    Wow ce mega știre. Alt pilos, Alta funcție! Plini de diplome, plin de referințe, plin de ei, dar ei nimic…

  2. pilu

    marți, 07.04.2020 at 21:22

    Pai daca nu a fost bun la Alba, o fi bun la Arad ? Garanteaza cineva ? Sau asta este plimbat ca moastele prin diferite functii sus puse, de niste prosti care au ajuns la putere.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax