Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Fostul director al DSP Alba, Horea Timiș, va ajunge consilier al ministrului Sănătății, Alexandru Rafila

Publicat

Fostul director al DSP Alba, Horea Timiș, care între timp a devenit director al Direcției de Sănătate Publică Arad, va ajunge consilier al ministrului Sănătății, Alexandru Rafila. 

Potrivit presei locale din Arad, numirea acestuia în funcția de consilier al ministrului pe probleme de spitale, sănătate publică și digitalizare a sistemului sanitar se va face la începutul săptămânii viitoare, scrie aradon.ro.

Propunerea de a deveni consilier al ministrului a fost primită în cursul săptămânii trecute. Acesta a mai fost și în trecut consilier al ministrului Sănătății.

În 2014, timp de trei luni, a fost detaşat pe un post de consilier în cadrul Ministerul Sănătăţii şi a colaborat pe partea tehnică pentru strategia naţională de sănătate publică şi pachetul de servicii medicale de bază. Propunerea a venit din partea ministerului, care a dorit să îl coopteze în echipa de lucru a departamentului.

Horea Timiș a fost director al DSP Alba, din 2011, până în 2015, când a fost înlocuit de Alexandru Sinea, iar anterior a deținut funcția de manager al spitalului Zlatna.

Reporterii alba24.ro l-au contactat pe fostul șef al DSP Alba pentru o declarație legată de numirea sa, în funcția de consilier al ministrului, însă acesta nu a răspuns momentan.

 Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Alba24 și pe Google News

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

2 Comentarii

2 Comentarii

  1. Gelu Stoian

    sâmbătă, 02.04.2022 at 11:52

    Din EX sef al DSP Alba, Step by step, in fctia de sef al DSP Arad, Pasul TREI Consilier al MinistruTULUI PSD al Sanatii !!!!! Care ar FI pasul PATRU ? Chiar Functia De Ministru al Sanatatii, dupa spalatul sosetelor murdare si a picioarelor, seara, la culcare, al actualului Ministru Alexandru Rafila ??????????????????????????????????????????????????????????????????????????

  2. pilu

    sâmbătă, 02.04.2022 at 12:14

    Măi nea Timiş, da bun indrumător mai ai. Şi se pare că are gânduri mari cu tine. Oricum dacă nu erai tu, era altul. E plină lumea de marionete, şi au de unde să aleagă. Succes !!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax