Connect with us
Publicitate

SPORT

Fostul jucător al Unirii, Ciprian Selagea a pus gând rău ”alb-negrilor”

Publicat

Crescut la Unirea Alba Iulia, Ciprian Selagea evoluează acum la FC Bihor Oradea și se va afla, în premieră, în postura de adversar al Unirii. Fotbalistul nu s-a despărțit în cele mai bune condiții de echipa lui de suflet și a pus „gând rău” trupei lui Gherman.

“Vreau neapărat să marchez! Va fi o premieră pentru mine să joc împotriva echipei unde m-am format ca jucător, o situaţie aparte, însă sper ca actuala mea echipă să iasă învingătoare! Avem mare nevoie de victorie pentru a ne îndeplini obiectivul”, a declarat Ciprian Selagea, mijlocaș FC Bihor Oradea.

Acesta are anumite temeri referitoare la fosta lui echipă. ”Noul antrenor, Stelian Gherman i-a montat bine pe jucători, a știut să-i motiveze și au reușit să câștige în prima rundă, însă nu trebuie să se întâmple asta și la Oradea”, a mai spus Selagea, fotbalist crescut la Unirea, de Neluțu Popa.

Selagea va evolua în meciul de sâmbătă cu numărul 59, anul nașterii tatălui său și vede pe Nicușor Stanciu ca fiind principalul pericol din echipa Unirii.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax