Connect with us
Publicitate

CÂMPENI

Fostul manager al spitalului din Câmpeni, dat în judecată de primarul orașului. Scandalul de pe Facebook, mutat în instanță

calin andres

Publicat

Primarul din Câmpeni, Călin-Ioan Andreș, l-a dat în judecată pe fostul manager al Spitalului Orășenesc Câmpeni, Dragomir Morcan, căruia îi cere daune morale.

În timp ce primarul Andreș nu a dorit să comenteze situația, Morcan a declarat că cel mai probabil a fost acționat în instanță din cauza postărilor sale pe Facebook în care îl atacă pe primarul din Câmpeni.

În 29 octombrie, fostul manager al spitalului, a postat pe Facebook un video și un text intitulat ”Dictatorul și cenzura”, în care un pasaj dintr-un film cu Adolf Hitler are subtitrarea modificată în așa fel încât să reiasă că primarul din Câmpeni ar fi dictatorul german care vorbește despre postările lui Morcan.

La sfârșitul postării Morcan a scris ”Domnule primar sa stii ca toti dictatorii au avut un final tragic…”, dar a și menționat că video-ul este un pamflet și trebuie tratat ca atare.

Dosarul a fost înregistrat pe rolul Judecătoriei Câmpeni, la sfârștiul lunii octombrie, în data de 31 și momentan nu a primit un prim termen de judecată.

Contactat de Alba24, primarul din Câmpeni, a refuzat să facă public motivul pentru care l-a acționat în instanță pe Morcan și doar a declarat că așteaptă o decizie din partea instanței de judecată.

 

Aflat la Londra, fostul manager al spitalului din Câmpeni, Dragomir Morcan, a aflat de la reporterul Alba24 că a fost trimis în judecată de către Andreș.

Acesta a declarat că nu știe exact motivul pentru care a fost trimis în judecată, dar bănuiește că Andreș l-a acționat în instanță din cauza postărilor sale pe Facebook.

Doar în ultima lună Morcan a postat pe site-ul de socializare mai multe poze și texte în care îl atacă direct pe primarul din Câmpeni.

Într-o postare acesta îl numește pe primarul localității ”Ioan Calin Andres in tara minunilor!” și spune că acesta a ”luat-o rau de tot pe aratura…”

În alte postări îl numește pe acesta ”dictator” și vorbește despre acțiunile primarului în comunitate.

Cea mai recentă postare care face referire la primarul Andreș este un pasaj video, din filmul ”Downfall”, în care apare fostul dictator german Adolf Hitler, iar subtitrarea modificată face referiri la scandalul dintre primar și fostul manager de spital.

morcan postare

Pasajul video este des folosit pe internet, în materiale amuzante, în care utilizatorii de internet realizează pamflete pe diferite teme.

sursă foto / video: Facebook, profil Morcan Dragomir.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax