Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Fostul ministru al Transporturilor, Relu Fenechiu, condamnat la cinci ani de închisoare cu executare. Decizia definitivă a fost dată de judecătorii Curţii Supreme

Publicat

Relu Fenechiu, fostul ministru al Transporturilor a fost condamnat definitiv la 5 ani cu executare şi trei ani de interzicere a unor drepturi civile, pentru complicitate la abuz în serviciu în formă calificată în Dosarul „Transformatorul”. Fenechiu este acuzat că prin firmele sale a vândut transformatoare şi întrerupătoare vechi la preţuri de produse noi către Sucursala de Întreţinere şi Servicii Energetice Electrice Moldova.

Miercuri, fostul ministru al Transporturilor a aflat sentinţa dată de judecătorii Curţii Supreme în Dosarul „Transformatorul”. A fost condamnat definitiv la 5 ani de închisoare cu executare şi trei ani de interzicere a unor drepturi civile, pentru complicitate la abuz în serviciu în formă calificată.

Anul trecut, în luna iulie, Fenechiu a fost condamnat la 5 ani de închisoare cu executare şi trei ani interzicerea unor drepturi, pentru complicitate la abuz în serviciu în formă calificată. Atunci decizia a fost atacată cu recurs la completul de 5 judecători.

Fostul ministru al Transporturilor mai este condamnat, alături de ceilalţi inculpaţi în dosar şi la plata în solidar a peste 5 milioane de lei.

Fratele acestuia, Lucian Fenehiu, a fost şi el condamnat la cinci ani de închisoare cu executare, în acelaşi dosar.

sursa: antena3

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax