Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Fostul ministru de externe, Cristian Diaconescu, și-a anunțat candidatura pentru funcția de președinte al României

Publicat

Fostul ministru al Justiției și ministru de externe, Cristian Diaconescu, și-a anunțat intenția de a candida pentru funcția de președinte al României. 

Acesta și-a anunțat candidatura care este susținută de Platforma Independentă. Diaconescu a precizat că proiectul său „se adresează tuturor celor care credem că se poate”, având în jurul său cuvântul cheie „respect”.

Reporterii de la gândul.ro, au vorbit cu Cristian Diaconescu pentru a afla mai multe detalii legate de candidatura sa.

În ce privește planurile sale pentru funcția supremă în stat, Cristian Diaconescu a spus că mizează pe „maximizarea contactelor și a proiectelor de politică externă”, având în vedere conexiunile și cariera sa diplomatică.

Cât despre posibilii contracandidați ai săi la alegerile din 24 noiembrie, respectiv 8 decembrie, Diaconescu a transmis că până în acest moment niciunul dintre aceștia nu are un profil de anvergura unui președinte.

”Din păcate, niciunul dintre acești candidați nu reușește sau nu dorește să sublinieze care sunt atribuțiunile pozitive care îl fac eligibil pentru funcția de președinte. Ideea de a discuta chestiuni personalizate, pozitive sau negative. Repet, față de riscurile enorme cu care ne confruntăm în acest moment, de la cele economice până la cele de securitate, după părerea mea, aceste argumente practic nu există. Deci nu putem avea o evaluare profesionistă în legătură cu persoana pe care ar urma să o votăm, a conchis fostul ministru de externe”, a declarat Cristian Diaconescu, citat de gândul.ro.

sursă foto: Facebook, Cristian Diaconescu.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate