Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Fostul ministru UDMR, Cseke Attila, a aprobat proiecte mai ales pentru localitățile cu mulți maghiari, pe ultima sută de metri

Publicat

Fostul ministru al Dezvoltării, Cseke Attila, a aprobat 58 de contracte în programul „Anghel Saligny”, proiecte în valoare de 587 milioane de lei, în ultimele zile de mandat.

Dintre cele 20 de proiecte mari de peste 10 milioane de lei, șapte s-au dus către localități cu etnici maghiari, remarcă Europa Liberă.

Controlul asupra Ministerului Dezvoltării a devenit miza principală în „rotativa” guvernamentală și, ulterior, cauza pentru ieșirea UDMR de la guvernare.

La două zile de la demisia premierul Nicolae Ciucă și în timp ce avea loc preluarea Guvernului de către Marcel Ciolacu, fără UDMR, pe site-ul Ministerului Dezvoltării era publicată lista celor 58 de noi contracte de finanțare prin Programul Național de Investiții „Anghel Saligny”, în valoare totală de peste 587 de milioane de lei.

Întrebat de ce crede că liberalii au insistat atât de mult pentru a controla Ministerul Dezvoltării, fostul ministru Cseke Attila a răspuns că „PNL și PSD au refuzat” respectarea protocolului semnat.

„Ne-au împins în afara guvernării după un mandat profesional, de succes în fruntea Ministerelor Dezvoltării și Mediului. În rest, întrebați-i pe ei, care au fost motivele nerespectării protocolului”, a spus el.

Sursă: Europa liberă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. pilu

    sâmbătă, 17.06.2023 at 18:47

    Bine a făcut.Fiecare trage la oala lui. Acum vă tot puteţi tângui,că tot deageaba.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax