Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Fostul portar-antrenor al Unirii, Gabriel Rotaru, dezamăgit de oficialii clubului: ”Eu am fost bun, cât a fost rău acolo”

Publicat

Unirea Alba Iulia jubilează în campionat, echipa acumulând 14 puncte în opt runde, însă  toți au trecut prea rapid cu vederea munca depusă la Alba Iulia de fostul portar şi antrenor Gabriel Rotaru, în această vară. Acesta s-a ocupat de pregătirea fizică a echipei, i-a cerut pe Bumbac și Petcuț la echipă, iar apoi a fost ”lăsat pe dinafara” de șefii Unirii.

La aproape două luni după despărțirea de Unirea Alba Iulia, Gabriel Rotaru a acceptat să vorbească despre situația actuală a echipei, dar și despre separarea surprinzătoare de gruparea pentru care a evoluat 5 ani. ”Nu prea îmi face plăcere ce văd, dar mă bucur pentru antrenor, pentru echipă. Pe undeva am contribuit și eu mai mult sau mai puțin la rezultatele pe care le au ei acuma. Eu văd că joacă jucătorii pe care i-am dus eu acolo. Bumbac, Petcuț, pe George eu l-am vrut și l-am propus conducerii”, a declarat fostul portar al Unirii, Gabriel Rotaru.

Acesta spune că starea lui este cauzată de atitudinea oficialilor Unirii. După ce, în vară, s-a ocupat de echipă, din funcția de antrenor principal, Gabi Rotaru a fost schimbat în urma unui amical pierdut cu 0-3 pe teren propriu, cu Arieșul Turda. ”Mă simt destul de nasol, fără rost, am rămas dintr-o dată pe dinafară și acuma stau să mă uit la televizor. Nici nu mai joc din cauza lor, pentru că eu am ascultat niște oameni de la Alba, pentru că eu puteam să mai joc, dar m-am lăsat pe mine și nu m-am mai pregătit, pentru a ajuta din alte funcții”, a mai spus Rotaru.

Rotaru: ”Sunt forate scârbit”

Poate pentru antrenorul albaiulian ar fi fost mult mai corectă decizia de a fi păstrat în staff-ul tehnic sau în angrenajul clubului, dar nu s-a întâmplat asta, iar Gabi Rotaru a rămas doar cu promisiunile șefilor albaiulieni. ”Acum, când e cât de cât bine, sunt bani la club și jucătorii sunt mulțumiți, eu stau și mă uit, nu beneficiez de nimic. Eu am fost bun cât a fost rău acolo. Am făcut și o grămadă de datorii pe vorbele lor, că vin banii, că o să fie bine”, a adăugat Rotaru. ”Sunt foarte dezamăgit de oamenii de acolo (n.r. – Unirea), pentru că după 5 ani jumătate la Alba Iulia în care am făcut ceva acolo m-au tratat așa cum m-au tratat sunt foarte scârbit așa de fotbal, poate nu meritam chiar tratamentul ăsta din partea lor, dar asta e viața. Poate e bine, poate nu e bine, timpul o să le rezolve și o să dea dreptate vedem cui”, a încheiat Gabriel Rotaru.

Gabriel Rotaru a evoluat cinci ani și jumătate în tricoul Unirii, timp în care și-a trecut în palmares o promovare în Liga I cu Unirea, dar și o retrogradare în Liga a III-a.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax