Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Fostul prefect de Alba îşi vinde pensiunea de la Cunţa. Preţul este de 1,2 milioane euro pentru proprietatea de lângă nodul rutier al Autostrăzii Orăştie-Sibiu

Publicat

Axa3 O pensiune de trei stele, ce aparţine fostului prefect de Alba, Gheorghe Feneşer, este scoasă la vânzare cu 1,2 milioane de euro. Construită la Cunţa, lângă nodul rutier al Autostrăzii Orăştie – Sibiu, este considerată „o investiție sigură pe termen lung”.

Pensiunea situată în localitatea Cunța, aproape de nodul rutier al autostrăzii Orăștie – Sibiu, are 12 camere duble și 4 apartamente. Aceasta a fost inaugurată în anul 2015, pe vremea când Gheorghe Feneșer era încă prefect al județului Alba.

Imobilul are o suprafață totală de 1.960 mp, având amprenta la sol de 1.000 mp, cu teren aferent pensiunii de 9.000 mp. Pe o parte din teren sunt amenajate două terase pentru servirea mesei în aer liber.

La parterul pensiunii se găsește un restaurant de 250 mp, bar, recepție și terase. La etaj se află camerele, apartamentele și o sală de evenimente de 250 mp.

„Această pensiune reprezintă o investiție sigură pe termen lung având o activitate cu profit garantat și beneficiază de toate dotările și îmbunătățirile necesare acestui tip de imobil: geamuri termopan cu profil PVC, izolație termică și fonică exterioară de 10 cm cu tencuială decorativă, gresie, faianță, parchet, mochetă, marmură, o centrală pe lemne cu calorifere din oțel, acoperiș de țiglă, sistem de supraveghere video, acces wi-fi și cablu tv în camere, aer condiționat, instalație solară pentru încălzit apa, puț forat la 50 metri pentru apă și fosă septică cu stație de epurare”, se mai precizează în anunțul postat pe un site de specialitate.

Pensiunea are un preț de vânzare de 1.200.000 euro, negociabil. În preț este inclus și un teren învecinat acestei proprietăți, de 6.000 mp.

Gheorghe Feneşer a cumpărat două terenuri de 11.600 de metri pătraţi, în total, în 2008 şi 2010, după cum se arată în declaraţia de avere depusă în 2011 la Primăria Sebeş unde era consilier local. În declaraţia de avere din 2014 de la Prefectura Alba, suprafaţa celor două terenuri este redusă la aproximativ 7.000 de metri pătraţi, scrie adevărul.ro.

Lucrările la pensiune au început în primăvara anului 2012 şi au fost terminate în 2014. Între timp, în ianuarie 2013, Gheorghe Feneşer a fost numit prefect al judeţului Alba. Construcţia pensiunii s-a realizat prin intermediul Alex Travel SRL. Firma apare şi în structura acţionariatului unei alte societăţi ce aparţine fostului prefect, Comat Alba SA.

Pensiunea ”Hotel Axa” este administrată în prezent de firma Hotel Axa SRL Cunţa cu obiect de activitate ”Hoteluri şi alte facilităţi de cazare similare”. Firma este succesoarea fostei Alex Travel SRL, a cărei denumire a fost schimbată în 2015. Acţionarul unic şi administratorul Hotel Axa SRL este soţia a omului de afaceri Gheorghe Feneşer, potrivit sursei citate.

Zona în care se află pensiunea are în prezent un aflux comercial foarte bun. Cât timp circulaţia pe autostradă între Cunţa (judeţul Alba) şi Sălişte (judeţul Sibiu) este închisă, tot traficul este deviat pe DN1, în dreptul pensiunii.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax