Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Fostul premier Mihai Răzvan Ungureanu a răspuns la Alba Iulia acuzaţiilor aduse de Victor Ponta: „Mi-e greu să comentez o aberaţie”

Publicat

Fostul premier Mihai Răzvan Ungureanu a răspuns, la Alba Iulia, acuzaţiilor aduse de actualul premier, Victor Ponta. Deşi a avut drept obiectiv promovarea Iniţiativei Civice de Centru-Dreapta, Mihai Răzvan Ungureanu şi-a alocat mai bine de jumătate de oră pentru a răspunde afirmaţiilor lui Victor Ponta privind faptul că „Băsescu si Ungureanu aveau vândută ţara străinilor”.

Deşi a susţinut că nu vrea să comenteze cele afirmate, fostul premier a fost de părere că „domnul Ponta nu are probabil responsabilitatea propriilor cuvinte şi a exprimării sale. Dacă aceasta este gândirea domniei sale, atunci vă spun clar că accidentul prin care a ajuns prim-ministru devine o nenorocire pentru toată ţara. Mi-e greu să comentez o aberaţie”.

Mihai Răzvan Ungureanu a spus despre Victor Ponta că „din partea mea nu va avea niciodată atacuri la persoană”, dar „pentru a nu face de ruşine o ţară întreagă este mai bine să părăsească Palatul Victoria.” A adus în discuţie controversata lucrare de doctorat a premierului. „Plagiatul e un furt, aşa cum, la ţară, un gospodar se supără când vine cineva şi îi ia găinile din coteţ, aşa ne supărăm şi noi pe plagiat.”

Ungureanu a acuzat vehement modul în care regimul Năstase trata presa „unde nu mergea cu vorba, venea ameninţarea dusă la bun sfârşit” şi a comparat acel regim cu cel condus de USL. A avut o viziune dezaprobatoare în ceea ce priveşte campania USL, pe care o consideră „o încercare josnică de manipulare a votului”. Acesta ajunge la concluzia: „constat că domnul Ponta a furat şi minte”, dar „din USL reprezintă una din cele mai bune variante”.

Acesta a vorbit la modul general despre ziua referendumului şi a anunţat în premieră că rămâne de văzut dacă el şi Partidul Democrat-Liberal vor boicota această mişcare, pe care a considerat-o neconstituţională, iar suspendarea – „un circ şi un teatru ieftin”.

Dragoș SUCIU

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

3 Comentarii

3 Comentarii

  1. aberatia de libertate

    luni, 23.07.2012 at 18:32

    ii este greu sa vorbeasca despre o aberatie. Intelegem de aici ca ii este greu sa vorbeasca despre domnia sa.

  2. Rusine Mihai Razvan Ungureanu

    luni, 23.07.2012 at 23:29

    Unde ati mai vazut in istoria serviciilor de informaíi romanesti ca un fost director sa decada asa in halul asta si sa devina o marioneta a unui marinar?!?! Intrarea lui MRU pe sacena politica romaneasca inseamna mentinerea puterii lui Traian Basescu. Romani, nu inchideti ochii la ceea ce se intampla. PDL si MRU vor distruge Romania. Priviti dovada cea mai clara a jafurilor din bani publici pe care le-a comis PDL in ministere!!!! Asta vreti, sa murim de foame noi si copiii nostri? Sa nu avem ce pune pe masa, sa fim priviti ca slugi ai Europei si sa ne aplecam capul in fata lui Barosso si Merchel ca si cand am fi un pasalac turcesc? Va rog romani sa invatam ceva din crunta noastra istorie ca neam si putina noastra istorie ca stat national! Nu pentru USL sau pentru anti basesti ci pentru viitorul copiilor nostrii. PDL s-a nascut ca gasca si gasca o sa ramana!

  3. Jos cu PDL-istii mascati!

    luni, 23.07.2012 at 23:31

    Jos cu PDL-istii mascati care distrug viitorul tarii!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax