Connect with us
Publicitate

Uncategorized

Fostul premier Mihai Răzvan Ungureanu participă la manifestările de pe Muntele Găina. ASTĂZI, acesta ajunge la Alba Iulia

Publicat

Fostul premier Mihai Răzvan Ungureanu se află, în acest sfârșit de săptămână, în județul Alba. Prticipă la manifestările de pe Muntele Găina, duminică, iar ulterior va fi prezent în Piața Cetății  la întâlniri cu simpatizanții, în Alba Iulia.

Mihai Răzvan Ungureanu s-a aflat, vineri, la Cluj unde și-a lansat Iniţiativa Civică de Centru – DreaptaI (ICCD), în cadrul unei conferinţe de presă și s-a întâlnit cu reprezentanții societății civile, respectiv cu „toţi cei interesaţi în păstrarea şi evoluţia democraţiei în România, puterea societăţii civile şi a cetăţeanului fiind esenţială în salvgardarea statului de drept”.

Acțiunile sale  politice vor continua în acest sfârșit de săptămână și în județul Alba. Revenim cu imagini de la întâlnirea din Piața Cetății, de la ora 18.30.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

3 Comentarii

3 Comentarii

  1. tiger

    sâmbătă, 21.07.2012 at 20:45

    Sa mearga la masa. Jegosu.

  2. coco

    sâmbătă, 21.07.2012 at 21:12

    vine cu Cocos?:)

  3. muntii apuseni

    duminică, 22.07.2012 at 17:13

    Noi ne-am intors de ceva timp de pe munte dar n-am dat de el si asta e foarte bine!
    Chiar daca e campanie pentru referendum, nu s-a simtit acea incordare specifica de fiecare tabara si lumea a fost mult mai destinsa, asa fara oficialitati cu renume!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax