Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Fostul primar al Capitalei, Sorin Oprescu, a DISPĂRUT. A fost condamnat la 10 ani și 8 luni de închisoare

Publicat

Fostul primar al Capitalei, Sorin Oprescu, nu este de găsit de Poliție, după ce a fost condamnat la 10 ani și 8 luni de închisoare pentru luare de mită.

Potrivit procedurilor, acesta ar fi trebuit să se predea vineri, în caz contrar urmând să fie dus de polițiști la penitenciar.

UPDATE: Sorin Oprescu a fost dat în urmărire națională.

Polițiștii au ieșit din reședința lui Sorin Oprescu fără să facă declarații și fără să fie însoțiți de fostul primar. Nici la o altă casă a acestuia nu existau semne că Oprescu s-ar afla acolo, potrivit televiziunilor de știri.

Acesta ar fi părăsit teritoriul României în urmă cu două săptămâni, potrivit unor surse Digi24.

Sorin Oprescu a fost condamnat definitiv la 10 ani și 8 luni de închisoare, iar sentința a fost pronunțată vineri de Curtea de Apel București. Instanța a mai decis și confiscarea extinsă a sumelor de 102.000 lei și 9.400 de euro, precum și a mai multor case și terenuri deținute de fostul primar general Sorin Oprescu în București.

Completul de la Curtea de Apel București a pronunțat condamnări cu închisoare ce totalizează peste 63 de ani pentru toți inculpații – foști directori din Primăria București și oameni de afaceri, potrivit G4Media.ro.

Toți au fost acuzați de procurori de organizarea unui grup infracțional care atribuia contractele din bani publici contra șpagă.

 Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Alba24 și pe Google News

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

2 Comentarii

2 Comentarii

  1. Papagalii

    vineri, 13.05.2022 at 16:10

    Piedone, inchis, Oprescu, urmeaza, dar daca ar sti ei, cati alti,,tartori,, locali mai vin din urma, ar largi portile la granite!

  2. pilu

    vineri, 13.05.2022 at 16:36

    Aceiaşi regim ca la Udrea. Sistemul după ce te foloseşte, ori te aruncă din braţe, ori te ascunde undeva. Dar acel undeva se va afla şi dacă o fi prin Italia, acolo unde totul se cumpără se va întâmpla ca la Iorgulescu sau ca la fostul acţionar de la Dinamo. Raiul hoţilor, al borfaşilor şi excrocilor. Numai noi ne grăbim să returnăm toţi mafioţii de pe teritorul ţării, măcar de am face cât de cât schimb cu aceştia, ca la război.Ţară de securişti !

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax