Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Fostul primar din Baia Mare va fi închis la Penitenciarul Aiud după perioada de carantină. Condiții speciale pentru Cherecheș

Publicat

Fostul primar din Baia Mare, Cătălin Cherecheș, va fi încarcerat la Penitenciarul de Maximă Siguranță Aiud. Acesta va fi adus la închisoarea din Alba, după ce va sta în perioada de carantină la Aiud. 

Motivul pentru care Cherecheș va fi adus la Aiud este unul simplu. La Penitenciarul Aiud  autoritățile judiciare române spun că pot asigura acele condiții asumate în ceea ce privește angajamentul față de autoritățile judiciare germane.

Potrivit digi24.ro, Cherecheș va fi adus la Aiud după ce va petrece 21 de zile, în carantină la Rahova.

CITEȘTE ȘI: Cătălin Cherecheş va fi extrădat. Fostul primar din Baia Mare va fi adus în țară de Poliția Română

La penitenciarul Aiud va sta un an în regim închis, singur în cameră. Apoi, va fi mutat la penitenciarul Baia Mare, unde va sta cu încă doi deținuți în cameră, va primi vizite și poate vorbi la telefon.

Extrădat din Germania

Recent Cătălin Cherecheș a fost extrădat din Germania.

„În urma cooperării poliţieneşti internaţionale dintre Poliţia Română şi structurile de poliţie din Germania, precum şi a deciziei justiţiei germane, o escortă a Poliţiei Române îl va aduce în ţară pe bărbatul din Baia Mare, în vederea executării mandatului, la o dată ce va fi stabilită de comun acord, cu partenerii germani”, a precizat miercuri Poliţia România.

Pe 24 noiembrie 2023, Cătălin Cherecheş a fost condamnat de Curtea de Apel Cluj la cinci ani de închisoare cu executare pentru luare de mită.

Cu puţin timp înainte de pronunţarea sentinţei, Cherecheş a fugit din ţară prin vama Petea cu un taxi, el folosind un act de identitate al unei rude apropiate, potrivit Agerpres.

Ulterior, în seara zilei de 28 noiembrie 2023, în urma cooperării poliţieneşti internaţionale şi a schimbului de date şi informaţii dintre Poliţia Română şi autorităţile din Germania, Ungaria, Austria şi Italia, Cătălin Cherecheş a fost localizat, depistat şi reţinut de către poliţiştii bavarezi şi BKA.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

2 Comentarii

2 Comentarii

  1. pilu

    miercuri, 20.03.2024 at 21:17

    Cum dracu un borfaş să beneficieze de condiţii speciale ? Ăsta a furat mai special ce alţii ? Hoţu-i hoţ şi trebuie tratat ca hoţ, nu ca ceva deosebit. Ce legi tâmpite a putut produce PSD-ul ăsta.

  2. Cornelia

    miercuri, 20.03.2024 at 22:01

    ii luati averea ?
    sa ramana la munca in folosul comunitatii pe viata, ce ziceti?
    intra la vip, iasa si ramane acelasi gagicar si bagabond !

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax