Connect with us
Publicitate

Uncategorized

Patronul unei benzinării din Căpâlna, Toader Ignat, din nou în fața magistraților, în dosarul motorinei falsificate

Publicat

La Curtea de Apel Alba Iulia se află pe rol joi, 6 septembrie 2012, dosarul patronului unei benzinării din Căpâlna, Toader Ignat, judecat pentru înșelăciune în forme agravante. Acesta a fost condamnat de Tribunalul Alba Iulia la 10 ani de închisoare cu executare într-un alt dosar. Instanța în competența căreia se află judecarea apelului formulat de inculpat a amânat deja de mai multe ori cauza.

Toader Ignat este acuzat că, prin intermediul societăţii comerciale “Stoian Ignat” SRL, la care era asociat, a pus în vânzare, la benzinăria amplasată în comuna Jidvei, o serie de combustibili falsificaţi, vânduţi către clienţi, ca benzină şi motorină. Din actele depuse la dosar se arată că o parte din utilajele agricole, autocamioanele şi vehiculele care au funcţionat cu acest tip de combustibil au suferit defecţiuni.

Patronul unei benzinării din Căpâlna, Toader Căpâlna, a fost condamnat de Tribunalul Alba, în data de 18 octombrie 2010, la 10 ani de închisoare cu executare pentru înșelăciune în forme agravante. Acesta a fost angajat al companiei Jidvei în urmă cu 10 ani, de unde a fost dat afară după ce a fost prins .

Totalul pagubelor din dosarul motorinei falsificate se ridică la suma de 22,5 miliarde lei vechi.

Toader Ignat este condamnat şi în alte trei dosare penale, pentru comiterea infracţiunilor de ameninţare, abuz de încredere şi pentru însuşirea fără drept a desenelor sau modelelor industriale, respectiv înregistrarea unor etichete şi denumiri de vinuri care aparţineau altei societăţi comerciale.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax