Connect with us
Publicitate

ABRUD

Fostul șef al Cupru Min Abrud, Nicolae Turdean, numit președintele Agenției pentru Resurse Minerale

Publicat

Premierul Ludovic Orban l-a numit vineri în funcția de președinte al Agenţiei Naţionale pentru Resurse Minerale (ANRM) pe Nicolae Turdean, potrivit unei decizii publicate în Monitorul Oficial. Nicolae Turdean a fost director al companiei de stat CupruMin și este considerat un apropiat al lui Remus Vulpescu. Orban l-a demis pe fostul președinte, Gigi Dragomir.

El a semnat în calitate de director CupruMin un contract controversat cu o companie chineză, reprezentată de un cetățean chinez expulzat din România pe motiv de siguranță națională.

Nicolae Turdean a ocupat în funcţii în cadrul Agenţiei Naţionale pentru Resurse Minerale, la Ministerul Economiei şi la Ministerul Finanţelor Publice, fiind director în cadrul proiectului ”Închiderea Minelor şi Atenuarea Impactului Social” şi în proiectul ”Închiderea Minelor şi Regenerarea Social – Economică”, potrivit AbrudInfo.

El a mai ocupat posturile de preşedinte al Consiliului de Administraţie la Oltchim SA şi Transgaz SA, administrator special al Companiei Naţionale a Huilei Petroşani, iar în perioada mai 2010 – iunie 2012 a fost consultant la Banca Mondială, în proiectul de Resurse Minerale în Uganda.

Sursă: G4Media.ro

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax