Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Fostul șef al DNA, Daniel Morar: Dezvăluiri din culisele relațiilor dintre servicii și Justiție, într-o carte lansată la Gaudeamus

Publicat

Fost șef al DNA și judecător al Curții Constituționale, Daniel Morar publică, la Editura Humanitas, un volum de aproape 700 de pagini cu dezvăluiri din culisele serviciilor secrete și ale Justiției, cu personaje precum Codruța Kovesi, Coldea și George Maior.

Lucrarea este în librării și urmează să fie lansată oficial duminică, 11 decembrie 2022, la Târgul de carte Gaudeamus.

Daniel Morar povestește cum „le-am transmis lui Maior și lui Coldea că urma să-i punem sub acuzare pentru favorizarea infractorului” după ce SRI spusese că „softul a șters” înregistrări făcute de serviciul secret, într-un dosar DNA care privea un înalt politician, perdant la prezidențialele din 2009, scrie ziarul Libertatea, într-o recenzie a cărții.

Șefii SRI Maior și Coldea au apelat la Traian Băsescu, care i-a chemat pe toți la Cotroceni, însă nu a intervenit, povestește Morar.

Laura Codruța Kovesi e menționată de numeroase ori în cartea fostului magistrat, de cele mai multe ori negativ. „Atitudinile ei erau lipsite de onestitate profesională”. „Alegea să manipuleze”.

Cartea mai vorbește despre influența serviciilor secrete în Justiție, despre întâlniri de taină și înregistrări, dar și despre jocuri politice la nivel înalt.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. pilu

    sâmbătă, 10.12.2022 at 14:18

    Foarte bine că mai apare câte unul (că văd că Alexa s-a dat la fund) care mai ştie câte ceva interesant de aflat, dar cu sistemul cum te ai ? Că ăsta a mai redus din cei „obraznici”. Sau s-a mai primenit şi sistemul şi acum are alte priorităţi.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax