Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Fostul şef al poliţiei din Crăciunelu de Jos, condamnat la un an şi opt luni de închisoare cu suspendare, pentru purtare abuzivă. A lovit un localnic

Publicat

instanta judecata Judecat pentru că l-a bătut pe un localnic, fostul şef al postului de poliţie din Crăciunelu de Jos, agentul şef Radu Bara, a fost condamnat la 1 an şi 8 luni de închisoare cu suspendare. Decizia aparţine Judecătoriei Blaj şi poate fi contestată la Curtea de Apel Alba Iulia.

Agentul şef Radu Bara a fost acuzat de purtare abuzivă, de către procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Alba. În martie anul trecut, acesta a lovit un bărbat aflat în stare de ebrietate, cu bâta, peste mână şi i-a fracturat oasele degetelor. Scandalul a pornit în curtea şcolii la care învaţă fiul bărbatului, după care omul a ajuns la poliţie. După audieri, poliţistul l-a urmărit şi, când s-a prins de gardul unei consătence, l-a lovit, la scenă fiind martori mai mulţi localnici. Omul legii a relatat însă că victima s-a lovit când a căzut. Faptele s-au petrecut în martie anul trecut.

Potrivit certificatului medico-legal, bărbatul a avut nevoie de 45-55 de zile de îngrijiri medicale. Din expertizele cerute de procurori, la Alba şi la Cluj, a reieşit că victima a fost rănită prin lovire şi nu prin cădere.

Poliţistul a fost trimis în judecată în luna ianuarie.
”Condamnă inculpatul Bara Radu la 1 an şi 8 luni închisoare cu suspendarea executării pedepsei. Stabileşte un termen de încercare de 3 ani şi 8 luni. Disjunge acţiunea civilă având ca obiect pretenţii formulată de partea vătămată Raţ Vistian, dispunând formarea unui nou dosar având ca termen de judecată la data de 14.10.2014”, se afirmă în minuta Judecătoriei Blaj din 9 septembrie 2014.

În prezent, agentul şef Radu Bara este suspendat din funcţie şi îndeplineşte atribuţii din dispoziţia conducerii IPJ Alba.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax