Connect with us
Publicitate

ADMINISTRATIE

Fostul șef al Poliției Locale Alba Iulia a dat în judecată Primăria după ce a fost demis din funcție

sediu politia locala

Publicat

Fostul șef al Poliției Locale Alba Iulia, Daniel Ilcu, a dat în judecată Primăria Municipiului, după ce a fost destituit din funcție. 

Mai exact, Daniel Ilcu a atacat în contecios administrativ dispoziția primarului din data de 12 mai 2021, prin care a fost destituit.

Problemele între Daniel Ilcu, primărie și primarul Gabriel Pleșa au început în momentul în care fostul șef al poliției locale a fost găsit inconștient la volanul mașinii de serviciu, iar când a fost transportat la spital, în urma prelevării probelor biologice  avea alcoolemia de peste 5 %, au precizat procuorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia.

CITEȘTE ȘI: OFICIAL: Șeful Poliției Locale Alba Iulia, Daniel Ilcu, cercetat penal pentru conducere sub influența alcoolului

Fapta s-a petrecut în luna decembrie a anului trecut, iar mai târziu, procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia au început cercetarea penală.

În locul lui Daniel Ilcu a fost pus la șefia Poliției Locale Ioan Vodă.

Momentan procesul dintre fostul șef al Poliției Locale și Primăria Alba Iulia a primit un prim termen de judecată în data de 15 octombrie 2021.

 

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax