Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Fostul vicepreşedinte al Asociaţiei Naţionale a Hemofilicilor din România, Ciprian Cioban a trecut în lumea celor drepţi

Publicat

Ciprian Cioban, stânga

Ciprian Cioban, fost vicepreşedinte al Asociaţiei Naţionale a Hemofilicilor din România în 2008,  a murit duminică seara. Cunoscut ca protector al celor câţiva copiilor bolnavi de hemofilie din Alba, Ciprian Cioban s-a făcut remarcat pe plan local după ce, în 2008, a tras un semnal de alarmă în mass-media în legătură cu problemele pe care le întâmpină hemofilicii din România, ţara noastră fiind pe ultimul loc în Europa în ceea ce priveste asigurarea cu factori necesari tratării bolii.
Tot atunci a lansat în cadrul Asociaţiei Naţionale a Hemofilicilor din România – Filiala Alba proiectul „O picătură de bucurie… într-o copilărie tristă”, prin care şi-a propus să adune fonduri pentru tratarea profilactică a copiilor cu hemofilie.

Ciprian Cioban înţelegea foarte bine suferinţa bolnavilor de hemofilie, deoarece el însuşi suferea de această boală incurabilă. Trupul său va fi depus la capela din Bărăbanţ, iar înmormântarea va avea loc miercuri, la ora 13.00.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Claudiu

    luni, 19.09.2011 at 15:34

    Dumnezeu sa il odihneasca!
    Vei ramane mereu in inimile noastre, Ciprian!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax