Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Fostul viceprimar din Alba Iulia, Dorin Șerdean, a vândut pachetul majoritar de la Dinamo. Câți bani ar fi luat

Publicat

Fostul viceprimar din Alba Iulia, Dorin Șerdean (53 de ani), a vândut pachetul majoritar de acțiuni pe care îl deținea la Dinamo. 

Potrivit Digisport, cumpărătorul este Compania Red&White, căreia i se va alătura fondul de investiții Certinvest, condus de Eugen Voicu.

Noul patron al lui Dinamo s-a ferit să ofere detalii despre tranzacție și a anunțat că părțile implicate urmează să facă anunțul privind vânzarea într-un ”cadrul oficial”.

”Aș vrea să evităm o abordare de genul ăsta cu patron la Dinamo… În ceea ce privește comunicarea, vom anunța în cadru oficial, nu vreau să dau mai multe detalii”, s-a rezumat să transmită Eugen Voicu, potrivit Fanatik.

Dorin Șerdean, la rându-i, a fost rezervat în declarații, dar a lăsat se înțeleagă faptul că totul este rezolvat.

”Sunt supus unui acord de confidențialitate, nu pot să spun decât că Dinamo va avea un mare viitor. Eu, ca dinamovist, sunt cel mai fericit pentru tot ce se întâmplă”, a anunțat Dorin Șerdean.

Pentru pachetul de 72.27% din acțiunile clubului, Dorin Șerdean va încasa 500.000 de euro, precizează sursa citată.

Comunicat de presă oficial al clubului: Schimbare fundamentală la Dinamo

Dinamo 1948 S.A., prin Administratorul Special Vlad Iacob informează:

Red&White 2022 Management a devenit acționarul majoritar al Societății, deținând 80,7758% din actiuni începând de astăzi, 24 februarie 2023.

Acțiunile SC Dinamo 1948 S.A. au fost preluate de la Lotus Perfect Product SRL (72,7758%) și de la Asociația “Peluza Catalin Hildan” (8%).

În urma acestor acorduri, încheiate astăzi, 24 februarie 2023, Eugen Gheorghe Voicu și Andrei Nicolescu, reprezentanții noului acționar majoritar, vor coordona un proiect integrat de reorganizare, care va fi orientat, în prima etapă, către trei obiective fundamentale:

• elaborarea si aprobarea unui nou plan de reorganizare;

• asigurarea condițiilor materiale și financiare necesare susținerii performantei sportive în vederea calificării în play-off;

• îndeplinirea procedurilor și condițiilor necesare obținerii licenței pentru sezonul următor.

În acest context Eugen Gheorghe Voicu, președinte al Consiliul de Administrație al Red&White 2022 Management a declarat:

“Începem astăzi un proiect care își propune, să construiască în cadrul FC Dinamo 1948, împreună cu alți antreprenori, o guvernantă corporativă profesionistă și eficientă.

Nu e limbaj tehnic, ci un foarte necesar model de business, bazat pe competență, responsabilități și obiective concrete. Astfel, vom pregăti în detaliu fiecare etapă din reconstrucția acestui club. Implicarea mea în acest proiect reprezintă o inițiativă personală, care nu implica nicio companie în care sunt acționar.

Ne propunem ca vorbele noastre să fie invers proporționale cu faptele, iar faptele să se reflecte în rezultate.

Pentru că Dinamo are nevoie de rezultate. Așadar, dincolo de speculațiile și zgomotele de fond care se vor manifesta, firesc, în zilele următoare, îmi doresc ca proiectul nostru să fie evaluat după rezultate.”

La rândul său, Andrei Nicolescu, care își va asuma responsabilitatea de Președinte – Director General al clubului, a afirmat:

“Pregătim acest pas de mai multă vreme si salut decizia DDB și a domnului Serdean de a se raporta constructiv la propunerea noastră. Avem multe de realizat într-un termen foarte scurt, dar nu suntem singuri.

Pentru îndeplinirea obiectivelor, dincolo de prezența determinantă a suporterilor alături de club, ne bazăm pe echilibrul, rigoarea și știința de a genera valoare pe care le asigură Eugen Voicu si contam pe pasiunea, expertiza și motivația lui Vlad Iacob – în calitate de administrator special, cat si pe implicarea si know-how-ul administratorului judiciar Razvan Zavaleanu – piloni de baza in proiect, și esential, pe unitatea intregii echipe.

De azi, la Dinamo, toți tragem în aceeași direcție. Iar rezultatele se vor vedea. Nu promitem minuni, construim realități”,

În perioada imediat următoare se va stabili noua structură de management, iar până în data de 3 martie 2023 va fi organizată o conferință de presă pentru a prezenta viziunea și prioritățile noului acționariat”.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Mircea

    sâmbătă, 25.02.2023 at 12:48

    Asa da, ahu ahu ahu, cum zicea Shakira Borcea!
    Poți sa ieși la pensie, sau ești deja?

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax