Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Fostul viceprimar din Alba Iulia, Voicu Paul a plecat de la PNL la PSD. Poză de grup cu Voicu Vușcan și alți social democrați

Publicat

Unul dintre cei mai vechi liberali din Alba Iulia, Voicu Paul a trecut la PSD. Voicu Paul a fost viceprimar cu atribuții de primar pentru o perioadă la Primăria Alba Iulia. 

De asemenea a fost candidatul PNL Alba Iulia pentru funcția de primar, în 2020. Atunci a pierdut alegerile în fața lui Gabriel Pleșa. 

După ce a pierdut alegerile pentru fotoliul de primar, Voicu Paul a fost numit șef la APA CTTA Alba Iulia.

Anunțul a fost făcut de candidatul PSD Alba Iulia, Voicu Vușcan.

Paul Voicu apare într-o poză alături de Vușcan și alți social democrați, în fața primăriei Alba Iulia.

”E oficial, sunt candidat la primărie! Pentru Alba Iulia și pentru oameni. Am spus-o încă din prima zi în care am decis să fac acest pas, sunt aici pentru a câștiga! Sunt aici ca să readucem orașul la o normalitate pe care a pierdut-o în ultimii patru ani. Apoi construim și apoi facem lucrurile cu cap!

Ce spune Vușcan despre Paul Voicu

Vreau să salut decizia lui Paul Voicu de a se alătura echipei și proiectului pentru Alba Iulia. Știu, vor fi unul și altul care se vor găsi să acuze, să condamne, să urle din toți rărunchii că traseim, că ciolan, că orice.

Eu însă știu un lucru, unul pe care-l știu toți cetățenii din Alba Iulia: Paul Voicu este unul dintre cei mai buni oameni de administrație pe care-i avem în oraș! E un fapt incontestabil!

Mai mult decât atât, Paul Voicu este garanția că Primăria Alba Iulia va fi condusă eficient, că vom putea face ordine în haosul actual și că vom putea construi un viitor.

Repet, este despre oraș, despre administrație și despre viitor. Pe mine m-au făcut comunist oameni a căror existență a gravitat mereu în jurul unui salariu de la stat. Pe Paul Voicu îl vor face traseist.

Ne vor acuza și picta în fel și chip. Ne asumăm lucrul ăsta. Ni-l asumăm toți din această minunată echipă. Pentru că noi, la fel ca voi, oamenii acestui oraș, știm că nu este despre funcții, despre sinecuri, despre combinații și altele cele. Este despre orașul pe care-l iubim, este despre locul numit acasă, este despre viitor!”, a scris Vușcan pe Facebook.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

4 Comentarii

4 Comentarii

  1. pilu

    luni, 29.04.2024 at 11:27

    Salutaţi-vă între voi şi apoi asumaţi-vă. Discursul lui Vuşcan este de toată praştia. Gulgute politice, cum deja ne-am obişnuit. La vremuri noi, tot noi. C-aşa vrem noi.

  2. Adrian Geamanu

    marți, 30.04.2024 at 07:10

    Pe piata transferurilor totusi PNL are valoare mai mare decat PSD. Pentru Paul Voicu PSD a dat 2 oameni pe Bucurestean Narcisa si Stanciu Alin.

  3. Panorama

    marți, 30.04.2024 at 08:22

    Aiurea alegere !

  4. Codru

    miercuri, 01.05.2024 at 15:55

    pune-te pres vuscane… ce crezi ca va face omul acesta, stii bine ca olimbical este legat de… vo baga si asta cum ia bagat-o si edilul sef cu cea ma lunga activitate din orasul Alba Iulia la nastase ca daca nastase il da jos pe fostul prefect de Alba Ioan Rus el trece la psd. te intreb a trecut. Asa vuscane pe limba ta o sa pieri si faci rau si altora macar ca erau altii mai vechi ca tine in psd…vad ca nu stii cu ce se manca politica. sunt apolitic dar cu ocazia zilei de 1 mai cand scriu ii urez din toata inima fostului prefect de Alba IOAN RUS multa sanatate …, ca ne-a lasat in oras o universitate, un adr, o APIA, o curte de apel…
    Mi se pare ca va urmareste un blestem pe voi psd

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax