Connect with us
Publicitate

SPORT

FOTBAL: Ciprian Selagea și Gicu Grozav se întâlnesc la lotul național

Publicat

Mijlocașul Unirii Alba Iulia, Ciprian Selagea se va prezenta, duminică, la Mogoșoaia, la reunirea lotului național U-21, pentru a participa la partida amicală cu Turcia, ce va avea loc pe 9 februarie, în  țara ”semilunei”. Tot la această acțiune va participa și albaiulianul Gicu Grozav, fotbalist care evoluează în Belgia, la Standard Liege. ”Sper să facem o figură frumoasă la națională, este o onoare pentru mine să joc pentru țara mea”, a declarat Ciprian Selagea.

Un alt motiv de bucurie îl constituie și întâlnirea cu Gicu, cel mai bun prieten al mijlocașului unirist.  Cei doi au fost colegi  de școală, iar acum sunt cei mai buni prieteni. ”Mă bucur foarte mult că mă întâlnesc cu Gicu, acum, de când e plecat, nu prea mai avem timp să ne vedem. Mă bucur pentru el, că îi merge bine în Belgia”, a mai spus Selagea.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax