Connect with us
Publicitate

SPORT

FOTBAL: CS Zlatna a pierdut partida cu FC Cisnădie

Publicat

Interes scăzut, vineri, la Zlatna pentru partida dintre CS Zlatna şi FC Cisnădie, într-un meci ce a contat pentru Liga a III-a, Seria a VI-a. Partida de pe ”malul Ampoiului” s-a dovedit a fi spectaculoasă, rezultatul final 2-3, constituind o ”palmă” dată de foștii echipieri ai grupării din Zlatna, dar și de fostul antrenor Mihai Dăscălescu. 

Partida de la Zlatna  s-a dovedit a fi captivantă, iar răsturnarea de scor izbutită de elevii lui Mihai Dăscălescu a fost cireașa de pe tort. ”A fost un meci greu, iar noi am pierdut pe final, deoarece am căzut fizic. Se simte pauza de trei săptămâni. Acum trebuie să luptăm până la capăt”, a declarat Ioan Ilie, antrenor principal CS Zlatna.

Golurile partidei au fost marcate de Paul Dîrjan, în minutul 13, Olimpiu Bucur – în 43, în vreme ce pentru FC Cisnădie au marcat Munteanu, în minutul 9 și Dicher (53,88).

Ioan Ilie a mizat, vineri, pe următoarea formulă de joc: Ov. Barna – V. Dîrjan (56, Amariei), Colcer, G. Toma; Mânecan (88, Vasinca) – P. Dârjan, Kiraly, P. Ciucă, P. Dîrjan – Ol. Bucur, Tămăşan. Pe bancă: Cocârcă.

Pe tot parcursul meciului, puținii spectatori s-au legat de persoanele care, în tur, au pus umărul la soarta grupării din Zlatna. Cei mai vizați au fost Paul Munteanu și Mihai Dăscălescu. ”Oamenii din Zlatna au strigat la noi, dar ce se așteptau, să ne dăm la o parte?  Noi am mers la Zlatna să ne jucăm șansa”, a declarat Mihai Dăscălescu, antrenor principal FC Cisnădie.

Șansele Zlatnei de a evita retrogradarea se reduc considerabil, cu fiecare joc scurs în care echipa pregătită de Ioan Ilie nu obține punct sau puncte.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax