Connect with us
Publicitate

SPORT

Fotbal: CS Zlatna, în căutarea primului succes pe teren propriu

Publicat

Victoria de marți cu Sănătatea Cluj dă aripi echipei din Zlatna, care vizează cel de-al doilea succes consecutiv al actualului sezon, chiar dacă Universitatea II Cluj nu este un adversar facil.

Gruparea din Zlatna se află pe locul 11 și nu își poate permite un nou eșec în fața propriilor suporteri. Antrenorul principal al echipei, Dorel Mureșan este optimist înaintea jocului cu Universitatea II Cluj. ”Sper și cred că putem să câștigăm. Trebuie să spargem gheața acasă. Trebuie să câștigăm, pentru că avem victorie în deplasare și ar fi păcat să ratăm această oportunitate de a mai avansa în clasament”, a spus Dorel Mureșan.

CS Zlatna nu va putea conta pe serviciile lui Sucală și Neamțu. Mureșan s-a interesat de echipa secundă a „șepcilor roșii”, iar surprizele nu sunt multe. ”Din ce m-am interesat, vin trei-patru de la prima echipă, mai au un Szilagy, un mijlocaș, o să fie patru jucători de la prima echipă. Nu va fi un meci ușor”, a încheiat Dorel Mureșan.

Echipa probabilă: Budai – Farcaș, R. Brie, Al. Man, Mânecan, Andrea, Arsenie, Anca, P. Brie, Kiraly, Marian.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax