Connect with us
Publicitate

SPORT

Fotbal: CS Zlatna, reprimită în Liga a III-a. Primul meci, acasă, cu Unirea Ungheni

Publicat

CS Zlatna va respira din nou aerul Ligii a  III-a. Federația Română de Fotbal a aprobat cererea depusă de echipă pentru a juca în eșalonul terț, astfel că CS Zlatna primește, pentru al doilea an consecutiv, loc în cel de-al treilea eșalon fotbalistic.

”A fost dorința noastră și, dacă e serie de 16 echipe, să se joace așa. Pentru Zlatna nu e decât o veste îmbucurătoare. Mâine (n.r. – vineri) vom începe antrenamentele. La ora actuală antrenor e domnul Ioan Ilie ”, a declarat Constantin Iancu, delegat CS Zlatna.

Tot joi a avut loc și tragerea la sorți, în urma căreia CS Zlatna va juca în prima etapă cu Unirea Ungheni, pe propriul teren. Nu ar fi exclus totuși ca Zlatna să evolueze în acest sezon cu jucătorii de la Europa Alba Iulia, iar pe postul de antrenor să fie numit Mihai Manea sau Fane Fogoroși.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax