Connect with us
Publicitate

SPORT

FOTBAL: Dragoș Boboc, suspendat pentru jocul de la Pitești

Publicat

Scăpată de grijile retrogradării, Unirea Alba Iulia se va deplasa, vineri, la Pitești pentru a juca cu FC Argeș din localitate. În meciul programat sâmbătă, Gabriel Rotaru nu va putea conta pe serviciile lui Dragoș Boboc, deoarece fotbalistul va fi suspendat pentru cumul de cartonașe galbene.

Fericit că echipa a scăpat de la retrogradare, Dragoş Boboc consideră că e și rândul tinerilor să joace. ”Important e că am scăpat de retrogradare, într-un fel aș fi vrut să joc la Pitești, asta e, să joace și copiii”, a declarat Dragoș Boboc, care consideră că miza jocului de la Pitești ar fi fost alta dacă Unirea nu reușea să obțină o remiză, sâmbătă, cu UTA Arad.

Meciul cu UTA ar putea constitui pentru Dragoș Boboc și ultimul meci în tricoul ”alb-negru”. Fotbalistul are contract cu gruparea albaiuliană doar până la finele acestui sezon. Mijlocașul stânga a reușit în acest retur să marcheze două goluri pentru Unirea Alba Iulia, din care unul decisiv la Turnu Severin, cu Gaz Metan CFR.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax