Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Fotbal EURO 2020: Prima etapă de vânzare a biletelor se încheie vineri. Interes imens pentru meciurile UEFA

Publicat

UEFA a comunicat că prima fază a vânzării de bilete pentru EURO 2020 se va încheia vineri 12 iulie, ora 15.00, informează Federaţia Română de Fotbal într-un comunicat.

Interesul pentru biletele EURO 2020 a depăşit toate aşteptările, cererile parvenind din 204 ţări, în contextul în care Organizaţia Naţiunilor Unite numără 193 de ţări membre. Solicitările cele mai numeroase s-au înregistrat din Anglia, Germania şi Rusia.

Suporterii care doresc să-şi asigure intrarea la meciurile EURO 2020 sunt încurajaţi să aplice înainte de expirarea termenului de vineri pe adresa online euro2020.com/tickets, se precizează în comunicatul FRF. În momentul înregistrării cererii de bilete, fanii nu vor plăti nimic. Dacă obţin biletele, UEFA va trimite apoi o notificare fanilor în privinţa termenului de plată, care este de circa 10 zile. Datorită interesului imens pentru meciurile UEFA EURO 2020, biletele vor fi alocate printr-o tragere la sorţi la mijlocul lunii iulie. Fanii vor afla rezultatul cel mai târziu la mijlocul lunii august.

Fanii care nu au şansă la tragerea la sorţi vor fi repartizaţi de către UEFA în programul ”Fans First” şi vor fi primii care vor fi înştiinţaţi de noi oportunităţi de a-şi cumpăra bilete până la turneul final.

După cum se ştie, patru meciuri de la EURO 2020 vor avea loc pe Arena Naţională din Bucureşti.

surse: Romania24.ro, Agerpres

sursa foto: www.frf.ro

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax