Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Fotbal: Gherman, încrezător în șansele echipei Unirea, înainte de jocul cu Timişoara

Publicat

Partida se sâmbătă cu Poli Timișoara se apropie cu pași repezi, iar trupa pregătită de Stelian Gherman a pus gând rău bănățenilor ”alb-violeți”. Succesul de la Piatra Olt și plata salariilor îi fac pe elevii lui Gherman să spere că pot da lovitura, sâmbătă, pe Stadionul ”Cetate” din Alba Iulia.

Sorin Bâlu, omul meciului din runda trecută spune că a avut parte și de meciuri mai puternice decât cel de sâmbătă cu Poli Timișoara, astfel că fundașul dreapta nu exclude un succes în fața trupei lui Valentin Velcea. “Avem moral bun după victoria de la FC Olt şi suntem încrezători că putem obţine cel puţin un punct, sâmbătă. Timişoara reprezintă o forţă în fotbalul românesc. Atuul nostru este grupul! Vom juca cu ambiţie şi dăruire. Cred că avem puterea să facem un meci mare cu Poli”, a declarat Sorin Bâlu.

De partea cealaltă, antrenorul Unirii, Stelian Gherman, este legat sufletește de gruparea bănățeană, deoarece a petrecut o perioadă bună de timp în culorile ”alb-violete”, ca oficial al echipei timișorene. Chiar și așa, tehnicianul Unirii nu lasă loc de sentimentalisme și speră că poate face față timișorenilor, însă e conștient de valoarea fotbaliştilor lui Poli Timișoara. “Ne lovim de o echipă puternică, o echipă care, vrem nu vrem, este o prim-divizionară. Doar conjunctura a făcut ca Timişoara să rămână în Liga a II-a. În lotul vizitatorilor de regăsesc 6-7 jucători care ar putea juca în Champions League”, a declarat Stelian Gherman, antrenor principal FC Unirea Alba Iulia.
Antrenorul albaiulienilor consideră meciul de sâmbătă ca un test ce poate arăta nivelul la care se află echipa. “După acest meci o să aflăm unde ne aflăm ca valoare. Dacă vom păstra ritmul din acest start de sezon, sunt convins că putem scoate un rezultat bun. Jucăm acasă, iar cele trei puncte puse în joc sunt foarte importante pentru noi. Întâmpinăm unele probleme de lot, dar sper să găsesc cel mai bun 11 la ora jocului”, a mai spus Gherman.

Partida de sâmbătă de la Alba Iulia va fi arbitrată la centru de: Mihai Ene (Bucureşti), Claudiu Florea (Piteşti), George Florin Neacşu (Câmpulung Muscel), rezervă Andrei Lucian Ţiţii (Sibiu). Observatori Traian Marchiş (Baia Mare) şi Valer Vancea (Oradea).

Echipa probabilă: Pascal – Bâlu, Bumbac, Camara, Giurgiu – Militaru,  Plenicianu, Petcuț, Cornea – Tănasă, Costea.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax