Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Fotbal: Unirea Alba Iulia vrea să joace la Severin la fel ca la Bistriţa. Vezi în ce formulă

Publicat

Unirea Alba Iulia întâlnește în deplasare, sâmbătă, de la ora 11.00, gruparea Gaz Metan Severin, într-un meci ce face parte din cadrul etapei a VII-a. După înfrângerea de la Bistrița, uniriștii au parte de un nou joc în faţa unei candidate la promovare.

Antrenorul principal FC Unirea Alba Iulia, Stelian Gherman susține că echipa va merge să abordeze o tactică similară jocurilor trecute, cu Poli Timișoara și Gloria Bistrița. Asta în ciuda faptului că uniriștii nu au contat foarte mult în atac. ”Abordăm exact același stil ca și la Bistrița, mi-aș dori să punem mai multe probleme pe atac. Muncim cu ceea ce avem și văd că această parte defensivă reușim să o facem. Ar părea ca și un clișeu care se repetă la fiecare conferință de presă și se întâmplă acest lucru pentru că am întâlnit, în aceste patru etape, echipele care sunt în fruntea clasamentului. Normal, mergem la Severin, o echipă pe care am urmărit-o, sunt jucători care au promovat cu Târgu-Mureș. Mergem cu ce avem la dispoziție, au apărut și probleme de sănătate, accidentări, trebuie să încercăm la fel ca și cu Timișoara sau Bistrița, să luăm un punct sau trei puncte”, a declarat Gherman.

Revin Bâlu și Mureșan. Giurgiu este incert

Alexandru Giurgiu este incert înaintea partidei cu Gaz Metan Severin, albaiulianul acuzând unele dureri la genunchi. ”Giurgiu are lovitură în genunchi, va face un RMN, am probleme cu Costea, din ce știu eu e accidentat, am crezut că e doar o contuzie, i s-a cerut să facă un RMN”, a spus Gherman. Acesta și-l dorește în continuare pe Sergiu Costea la echipă. ”Eu ca jucător normal că mi-l doresc, dar acuma să vedem ce va fi. Deocamdată poate conjuctura face să fie pe partea medicală și atunci să fie un avantaj pentru mine”, a adăugat tehnicianul Unirii.

Gherman vede revenirile lui Bâlu și Mureșan ca fiind benefice pentru echipă, ambii avânt merite mari la victorii. ”Normal că este un câștig. Mureșan este un jucător de viteză, un jucător căruia îi trebuie spații. Mureșan va avea probleme când se va juca aglomerat”, a menţionat Stelian Gherman.

Gherman: ”Nu știu ce problemă e cu Militaru”

Folosit mai mult ca titular în sezonul trecut, de Gabi Stan și Gabriel Rotaru, Dragoș Militaru nu pare să se ridice la pretențiile lui Stelian Gherman, fotbalistul reușind să bifeze puține minute, în actualul sezon. ”Nu știu ce problemă e cu Militaru, eu nu am priorități în privința jucătorilor. Eu, când văd că jucătorii nu se apropie de ceea ce vreau eu la antrenamente, sunt nemulţumit. Aţi văzut, Ciofu a jucat două etape și a ieșit din angrenaj. La fel și cu Negură. Am încercat și la Olt și acasă am început să joc cu el, dar randamentul lui nu a fost cel dorit”, a precizat Gherman.

Acesta susţine că meciul de la Severin va fi unul de luptă pentru echipa lui. ”Noi mergem la Severin să ne luptăm, nu ne ajung 8 puncte în campionat, deoarece retrogradează cinci echipe, cu opt puncte nu pot sta liniștit”, a încheiat Gherman

Cel mai probabil, tehnicianul Unirii va miza la Severin pe următoarea formulă: Pascal – Bâlu, Bumbac, Camara, Cornea – Moga, Petcuț, Plenicianu, Oara – S.Mureșan, Pecarov.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax