Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Fotbal în bătaie de joc: CS Zlatna nu se prezintă în prima etapă. Primarul nu are bani de salarii

Publicat

Reprimită pentru al doilea an consecutiv în Liga a III-a, CS Zlatna începe cu stângul noua stagiune, iar trupa antrenată de Nicolae Kiraly nu se va prezenta în prima etapă, la meciul cu Unirea Ungheni. CS Zlatna ar putea chiar să se desființeze sau să fie cedată, deoarece, conform unor surse apropiate ale clubului, primarul Silviu Ponoran nu dispune de banii necesari pentru achitarea salariilor pentru fotbaliști.

După ce au ratat înțelegerile cu Europa Alba  Iulia, echipă dispusă să investească la Zlatna, gruparea de Liga a  III-a este aproape de a se face din nou de râs. În sezonul trecut nu a fost programată din pricina datoriilor, iar în urmă cu două sezoane echipa se prezenta în inferioritate numerică, într-o deplasare.

Partida de la Ungheni ar fi trebuit să se dispute vineri, de la ora 18.00, însă echipa CS Zlatna va pierde cu 3-0 pentru neprezentare.

Contactat telefonic, primarul Silviu Ponoran nu a putut oferi informații concrete cu privire la acest subiect, deși în urmă cu o săptămână declara că echipa din Zlatna va avea suma de bani de care va avea nevoie pentru a duce campionatul în bune condiții.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax