Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTBAL: Începe Liga I. Vezi obiectivele albaiulienilor angrenaţi în acest start de sezon

Publicat

Vineri, 20 iulie, începe un nou sezon de Liga I, ediţia cu numărul 95, un sezon care se anunță a fi printre cele mai echilibrate de până acum. Dacă în 2003 şi în 2009 ne bucuram împreună cu promovarea echipei fanion a judeţului, Unirea Alba Iulia,  în acest an vom fi cu sufletul la gură doar pentru albaiulienii care vor participa în sezonul de Liga I.

Sezonul Ligii I va debuta cu partida dintre Pandurii Târgu Jiu şi Universitatea Cluj, un meci în care este prezent un albaiulian la gazde, Călin Cristea, unul dintre talentele judeţului Alba. Călin a reuşit să-l convingă pe Petre Grigoraş să îl cumpere de la Unirea Alba Iulia, în 2011. El a debutat pe prima scenă în tricoul alb-negru în iunie 2005, iar în acest moment valorează aproximativ 650.000 euro.

Vezi ce fotbaliști albaiulieni debutează în echipe din țară și ce declară aceștia la începutul sezonului, pe sport.alba24.ro.

Cosmin NISTOR

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax