Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Fotbal: Intrarea la meciul Unirea Alba Iulia- UTA se face cu bilet. Plăteşti 5 lei, dacă vrei să intri pe stadion

Publicat

Oficialii Clubului Unirea Alba Iulia au decis, în aceste zile, să continue perceperea taxei de intrare la jocurile Unirii, deși inițial aceștia anunțaseră ca doar jocul cu Poli Timișoara va fi contra cost.

Preţul biletelor la meciul de duminică, de pe stadionul ”Cetate”, dintre Unirea Alba Iulia – UTA Arad este de 5 lei. În ciuda faptului că jocul este transmis în reţelele TV, oficialii albaiulieni au decis să introducă tichetele de acces, însă au și o explicație pentru acest lucru.”Datorită faptului că UTA a anunțat că vine cu galerie și trebuie să punem oameni de ordine mai mulți și am zis că un simbolic 5 lei nu e mult. S-a schimbat treaba, avem nevoie de 30 de oameni de protecție și ne costă bani, iar salvarea e 800 de lei, ca să nu mai spun de baremul arbitrilor și sunt multe cheltuieli”, a spus președintele executiv al Unirii, Ioan Didă.

Președintele a făcut și un apel la fanii echipei din Alba Iulia: ”Fac un apel să vină cât mai mulți oameni alături de echipă, chiar dacă vor fi bilete de intrare, taxa este modică. Ne-am dori să avem 1.000-2.000 de suporteri la fiecare meci, asta ar influența pozitiv și evoluția băieților”.

Bogdan Farcaș, out de la Unirea

Sosit de puțin timp la Unirea, goalkeeper-ul Bogdan Farcaș și-a reziliat contractul cu Unirea Alba Iulia, iar oficialii albaiulieni susțin că despărțirea s-a realizat din motive medicale. „Am reziliat contractul cu Bogdan Farcaș, probleme medicale, mai vechi. Ne gândim să mai aducem un portar, sunt multe variante”, a spus Ioan Didă, care nu a negat interesul pentru Pampea (Arieșul Turda).

Chiar dacă evoluțiile lui Pascal au fost convingătoare, oficialii echipei din Cetatea Marii Uniri vor să aibă în lot trei portari.

Didă: ”Lipsa lui Mureșan a cântărit mult cu Bistrița și Timișoara”

Suspendat două etape pentru cartonașul roșu stupid, încasat la Piatra Olt, Silviu Mureșan a revenit în  partida cu Gaz Metan Severin și a contribuit decisiv la succesul echipei conduse de Stelian Gherman. Acest lucru le-a dat de gândit conducătorilor echipei și i-a determinat pe aceștia să regrete lipsa lui ”Muri” de la jocurile cu Poli Timișoara și Gloria Bistrița. ”Eu zic că lipsa lui Mureșan a cântărit foarte mult, Mureșan e un jucător de viteză, care ne ajută, a făcut câteva faze la Severin, de m-a lăsat fără cuvinte. Cred că altă față avea Unirea cu Mureșan în teren la Bistrița și cu Timișoara. Sincer, cred că-l făcea praf Muri pe Ilie, dacă prindea meciul cu Timișoara”, a încheiat  Ioan Didă.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax