Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Fotbal la Sebeș, Liga a 3-a: CS Universitar Alba Iulia întâlnește CS Gloria 2018 Bistrița Năsăud. De la ce oră începe meciul

Publicat

CS Universitar din Alba Iulia întâlnește CS Gloria 2018 Bistrița Năsăud, pe terenul de fotbal din Sebeș. 

Sâmbătă, 23 martie 2024, începând cu ora 15.00, Baza sportivă „Pielarul” din Sebeș va găzdui meciul de Liga a 3-a, seria a 9-a, contând pentru etapa a 18-a, dintre CS Universitar Alba Iulia și CS Gloria 2018 Bistrița Năsăud.

Baza sportivă „Pielarul” din Sebeș a fost recent modernizată printr-o finanțare nerambursabilă obținută de Primăria Municipiului Sebeș.

Complexul sportiv are o suprafață totală de 31.000 mp, incluzând un teren pentru fotbal omologat UEFA (dimensiuni 105 m x 68 m), cu nocturnă și tribune pentru 500 de spectatori.

De asemenea, baza deține un teren sportiv de mici dimensiuni (20 m x 40 m) care poate fi folosit pentru minifotbal, handbal, baschet, tenis, o clădire pentru vestiare și o clădire administrativă, spații amenajate pentru parcarea autocarelor.

Aici se desfășoară cu predilecție activitățile sportive ale instituțiilor de învățământ din Sebeș și se pare că și cele mai importante competiții de fotbal din județul Alba, fiind singura bază sportivă care răspunde exigențelor competiționale din zonă.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax