Connect with us
Publicitate

SPORT

FOTBAL, LIGA A IV-A: Victorie fără emoţii, sub Drăgana. FC Cugir – CS Ocna Mureş, 4-1 (1-0)

Publicat

Sub privirile a aproximativ 70 de spectatori, FC Cugir a obţinut o victorie importantă, pentru situarea pe locul 4, în Liga a IV-a. Meciul de sâmbătă a fost şi o revanşă pentru înfrângerea din tur, cu 4-2, de la Ocna Mureş.

Partida de săptămâna aceasta a înregistrat mai multe ocazii de gol de partea gazdelor. În minutul 21, Gruian (FC Cugir) a marcat un gol rapid, după care oaspeţii au rămas, din minutul 75, în 10 oameni: Cotoară a primit al doilea cartonaş, pentru simulare. Nemaicontând în joc, ocnamureşenii au încasat încă trei goluri, dar au reuşit o marcare onoare, în minutele de prelungire, prin Pereat, cu largul concurs al portarului cugirean.

Arbitrii jocului de la Cugir au fost: Râla Lazea (Aiud) – central şi Aurelian Beca (Alba-Iulia) şi Alexandra Man (Alba-Iulia) – pe „tuşe”.

Cei doi tehnicieni au mizat pe următoarele distribuţii:

FC Cugir: Romaniuc – D. Barta, Al. Marin, Petruse, Simina, Marcu, Avram, Duţă, G. Barta (90, A.Micu), Căstăian (79, Dogoroiu), Gruian. Antrenor: Alexandru Simu.

CS Ocna Mureş: Ţiboc (90+1,Szabo) – Morar, Szaz, Bartha, Lacău, Coroiu, Pereat, Cotoară (eliminat în minutul 75), I. Moldovan, Râşniţă, Taşcă (77, Belea). Antrenor: Grigore Domşa.

CSO Cugir se va duela pe teren neutru

După scandalul care a avut loc etapa trecută, la meciul dintre CSO Cugir şi Viitorul Sântimbru, Comisia de disciplină din cadrul AJF Alba a hotărât că echipa cugireană va juca următoarele două dispute, cu Olimpia Aiud, respectiv derby-ul local cu FC Cugir, pe teren neutru. În plus, a fost stabilită plata unei penalităţi de 200 de lei.

Text şi foto: Sorin GIURCA

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax