Connect with us
Publicitate

SPORT

Fotbal, meci amical: CS Zlatna a defilat cu Olimpic Berghin (Liga a V-a)

Publicat

Liberă în această etapă, din cauza amânării jocului cu Sănătatea Cluj, CS Zlatna a profitat de pauză și a disputat un joc amical cu gruparea de Liga a V-a, Olimpic Berghin, formație pe care a învins-o cu 12-0 (5-0, la pauză).

În această partidă de verificare, antrenorul Dorel Mureșan i-a utilizat mai mult pe jucătorii care au evoluat mai puțin în campionat. Golurile echipei CS Zlatna au fost marcate de Borcea, Rusu, Brie și Farcaș, câte două, în vreme ce Kiraly, Man, Ungureanu și Sucală au marcat o dată.

Antrenorul Dorel Mureșan a spus că jocul a avut o anumită tematică, iar accentul a căzut pe jucătorii de rezervă. ”Mai mult am fost preocupați de cei care nu au prea jucat. Am vrut să-i văd și pe ceilalți la treabă, să-mi fac o idee. Un joc bun de pregătire, adversarul nu a prea pus probleme. Ceea ce am urmărit am realizat. Acum ne pregătim pentru jocul cu Sănătatea”, a declarat Dorel Mureșan, antrenor principal CS Zlatna.

Dorel Mureșan: ”Am avut o săptămână în care să mai pun la punct pregătirea fizică”

Tehnicianul ”aurarilor” a profitat din plin de această săptămână și a ”încărcat bateriile” fotbaliștilor săi. ”Avantajul a fost că am avut o săptămână în care să mai pun la punct pregătirea fizică, relațiile de joc, cam astea au fost. Eu sper să fie în folosul nostru amânarea”, a mai spus Mureșan, care nu trage concluziile după jocul echipei Sănătatea Cluj cu Steaua București. ”Cu Steaua a fost un meci în care ei și-au atins scopul, iar jocul de marți are altă importanţă. Nu pot să îmi fac o idee. Ce pot să spun e că l-am remarcat pe Pâglișan. Mi-a fost elev, e un băiat serios, e profesionist. Cum spune și el, păcat că anii trec și îmbătrânește, că altfel ar apăra și acuma”, a încheiat Dorel Mureșan.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax