Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Fotbal: Un nou meci de Liga I pentru ”alb-negri”. Uniriștii vor să continue seria jocurilor fără înfrângere

Publicat

Echipa antrenată de Stelian Gherman, Unirea Alba Iulia, speră să producă din nou surpriză la Bistrița, în compania fostei prim-divizionare Gloria. Fără Bâlu și Mureșan, iar cu Costea și Pecarov incerți, Unirea este din nou în rol de „buturugă mică”.

Trupa lui Gherman speră să dea lovitura la Bistrița, fiind de aşteptat ca echipa să vină cu un punct. ”Întâlnim Bistrița  o echipă nu bună, foarte bună, echipă a bătut la Pitești. Bistrița e o echipă cu pretenții la promovare  Noi, oriunde mergem, orice echipă întâlnim, vrem să dăm totul pe teren și să obținem puncte. Va fi un meci mult mai greu, deoarece jucăm în deplasare. Jucăm la Bistrița, unde nu  a câștigat multă lume nici pe vremea când echipa era în Liga I. Acasă ne-a dus și publicul spre un rezultat bun”, a declarat Stelian Gherman, antrenor principal FC Unirea Alba Iulia.

Stelian Gherman: ”Orice jucător care lipsește din primul 11 se simte”

Chiar dacă are un lot numeros, Gherman deplânge absențele lui Sorin Bâlu și Silviu Mureșan, mai ales că acestora li se alătură incerții Costea și Pecarov. ”La echipa din Alba Iulia, orice jucător care iasă din primul 11 se simte. Valoric, avem mici probleme, pentru că nici la jucătorii sub 21 de ani nu stăm bine. Dacă unu lipsește, avem o problemă. Mai sunt și mici probleme medicale la Costea și Pecarov”, a  mai spus Gherman.

Echipa probabilă: Pascal – Schuller, Bumbac, Camara, Bucurică – Oară, Plenicianu, Petcuț, Giurgiu – Pecarov, Tănasă.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax