Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Fotbal: Uniriștii, la prima înfrângere din această iarnă. Modesta FCM Turda a învins trupa lui Gherman

Publicat

Unirea Alba Iulia a fost stopată în jocurile de pregătire. La fel cum se întâmpla și înainte de debutul sezonului, când Arieșul Turda învingea Unirea Alba Iulia cu 3-0, provocând demiterea lui Rotaru, de data asta cu numele schimbat, FCM Turda a reușit din nou să învingă Unirea Alba Iulia, cu 1-0.

După  ce a avut parte de un singur test dificil cu Voința Sibiu, uniriștii s-au împiedicat de al doilea adversar mai apropiat valoric de trupa lui Gherman. Chiar dacă adversarul de la Turda a fost unul mai modest, Unirea nu a mai putut continua seria jocurilor de pregătire fără eșec.

Unicul gol al partidei a fost marcat de Lavere, în minutul 19. ”A fost un  meci pe un teren greu, diferența dintre cele două echipe au făcut-o fazele fixe. Din păcate, Turda au marcat dintr-un corner. Nu ne dă de gândit această înfrângere, având în vedere programul încărcat. Binențeles că nimănui nu-i convine când pierde”, a declarat Mihai Dăscălescu, președinte executiv Unirea Alba Iulia.

Unirea Alba Iulia a intrat în teren în următoarea alcătuire: Pascal – Oară, Șerban, Bumbac, Bucurică – Negură, Militaru, Oprea, Petrescu – Mureșan și Pecarov. Au mai evoluat: Lasc, Clipici, Stan, Ianc, Ciofu Grozav, Potopea și Pleniceanu.

Înfrângerea de la Turda ar putea fi un semnal de alarmă, deoarece timpul rămas până la debutul returului este scurt, iar echipa din Cetatea Marii Uniri dă din nou semne de slăbiciune înaintea părții secunde a campionatului.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax