Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Fotbalist cu peste 100 de meciuri în Liga 1, în cărți la CSM Unirea Alba Iulia. Mihai Iosif face primele mutări

Publicat

Alexandru Dandea, fostul fotbalist al celor de la Rapid București este în cărți pentru a semna cu CSM Unirea Alba Iulia, potrivit surselor alba24.

Mihai Iosif, deși încă nu a fost instalat oficial pe banca Clubului Sportiv Municipal Unirea Alba Iulia, se pare că deja orchestrează din culise câteva mutări.

Potrivit unor surse ale alba24, conducerea clubului negociază cu fostul Campion al României, Alexandru Dandea, fotbalist care în sezonul 2022/2023 a evoluat în Liga 2 pentru CSC Șelimbăr și Minaur Baia Mare.

Dandea a fost unul dintre principalii artizani ai promovării în Liga 1 reușită în 2021 de Rapid, atunci când Mihai Iosif era la cârma echipei.

Așadar, se pare că „Miță” Iosif încearcă să atace promovarea din Liga 3 alături de un fost elev, în care și-a mai pus bazele, și care nu l-a dezamăgit.

Dandea evoluează pe postul de mijlocaș central, iar în 2016 acesta a devenit Campion al României alături de Astra Giurgiu.

Printre altele, fotbalistul născut la Drăgășani a mai jucat la echipe precum Dinamo București, FC Hermannstadt sau Goverla.

La cei 35 de ani ai săi, specialiștii de la transfermarkt.com îl evaluează pe Dandea la 150.000 de euro, cota sa atingând pragul maxim în 2013, pe când acesta juca la Dinamo, și valora 650.000 de euro.

foto: Facebook/ Alexandru Dandea

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax