Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Fotbalistul Nicolae Carnat din Alba Iulia a semnat cu ”Sepsi” Sfântu Gheorghe

carnat

Publicat

Fotbalistul din Alba Iulia, Nicolae Carnat (20 de ani), unul dintre cei mai valoroși sportivi din noua generație, a semnat cu Sepsi Sfântu Gheorghe. Impresarul Cătălin Sărmăşan a spus că înţelegerea dintre cele două părţi se întinde până în ianuarie 2022. ”Sunt bucuros să vă anunț că noua mea echipa este ASC Sepsi Sfântu Gheorghe. Este o noua provocare și mă voi strădui să întrec toate așteptările” a declarat Nicolae Carnat.

”Sepsi OSK s-a întărit cu un nou jucător: clubul nostru a ajuns la un acord cu mijlocaşul Nicolae Carnat (20 de ani), care a evoluat ultima dată la Dunărea Călărași clubului de fotbal.

Carnat a evoluat în 9 partide pentru Dunărea, toate în Liga 1. Mijlocaşul este un produs al Academiei Gheorghe Hagi, iar în 2014 a ajuns în Anglia, la echipa U18 a lui Wolverhampton. Înainte să revină în România, a mai jucat pentru Esbjerg, actuala echipă a lui Adrian Petre.

Cine este Nicolae Carnat

A fost de două ori campion național al României la juniori, a câștigat titlul de cel mai bun jucător din țară al generației născute în ‘98. Este golgeter Wolverhampton Wanderers Under 18 în Premier League și a fost liderul generației lui de vârstă la Academia Gheorghe Hagi. Este vorba despre Nicolae Carnat, un tânăr extrem de talentat din Alba Iulia, care joacă fotbal ”de când merge în picioare”.

 

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

O postare distribuită de NicolaeCarnat (@___nicu) pe


Debutul și l-a făcut la vârsta de 8 ani, la Unirea Alba Iulia, iar la 11 ani, cu ghetele în bagaj, a ajuns ”printre străini”, la școala de fotbal înființată de legenda fotbalului românesc, Gică Hagi. De acolo a început o poveste despre muncă, talent și succes.

Nicolae Carnat este cotat la 150.000 de euro.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate