Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Fotbalistul din Alba Iulia, Nicolae Stanciu, dorit la CFR Cluj. La ce salariu trebuie să renunțe pentru a juca în România

Publicat

nicusor stanciu

Fotbalistul din Alba Iulia, Nicolae Stanciu, este dorit la Cluj, la campioana României la Fotbal, CFR Cluj. Însă, mijlocașul de 29 de ani are un sezon foarte bun în China, la formația Wuhan Three Towns.

Patronul formației din Gruia, Neluțu Varga, spune că transferul fotbalistului din Alba Iulia este o prioritate pentru echipa din Cluj, care încearcă să își consolideze primul 11 pentru meciul cu echipa italiana, Lazio, din 16-imile de finală ale Conference League.

Însă, antrenorul alb-vișiniilor, Dan Petrescu spune că mutarea este aproape imposibilă în momentul de față, dar că îl așteaptă cu brațele deschise pe internaționalul român, dacă acesta va dori să revină în România.

”Eu am citit şi mi s-a spus că patronul a declarat (n.r. – despre Nicolae Stanciu la CFR). Vă daţi seama, dacă ar veni Nicolae Stanciu pot să zic nu? Doamne fereşte! N-aş zice nu. Dar cred că în China câştigă vreo 2 milioane de euro şi nu ştiu dacă îl lasă să plece.

Se bat la titlu în momentul acesta, sunt pe locul 2. Deci posibil să nu-l lase să plece. Dar dacă ar fi liber, sau împrumut, sau… un jucător ca Stanciu, nu ai cum să-l refuzi. Asta e clar!

Încă nu ne-am întâlnit (n.r. – cu Ioan Varga), poate săptămâna asta ne întâlnim. Trebuie să vorbim puţin de ce va fi la iarnă. E clar că mereu ai nevoie de jucători, dar iarna sincer mai greu găseşti jucători care ar putea să ne ajute pe noi. Sigur, un jucător de nivelul lui Stanciu e un jucător interesant pentru noi, clar. Dar nu cred că va fi posibil”, a spus Dan Petrescu, la conferinţa de presă, citat de sport.ro.

Stanciu mai are contract cu formația chineză până în 2024. Echipa la care fotbalistul din Alba Iulia activează Wuhan Three Towns este pe locul doi în China. Fotbalistul român este mai tot timpul titular și a jucat în 18 meciuri, reușind 8 goluri și 8 pase decisive.

Deși mai are contract până în 2024, acesta ar vrea să se întoarcă în fotbalul european scrie publicația impact.ro. Pentru a se întoarce, Stanciu ar fi nevoit să renunțe 3 milioane de euro, la care se mai adăuga și alte bonusuri substanțiale, până la finalul contractului.

Ideea de a-l aduce pe Stanciu să joace la Cluj, vine la doar o săptămână după ce agentul lui Nicolae Stanciu a lăsat de înțeles că internaționalul român vrea să se întoarcă în Europa, deși prima alegere ar fi o revenire la Slavia Praga, mai notează impact.ro.

 

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. pilu

    marți, 08.11.2022 at 14:23

    Doar n-o fi prost să lase roata de caşcaval pentru un boţ de caş. Nici nu ştiu cum de vă trec asemenea idioţenii prin cap. Nu aveţi voi bani de valoarea lui.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax